Αθλητισμός

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Σήμερα οι υπογραφές με τους «ασπρόμαυρους»

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Σήμερα οι υπογραφές με τους «ασπρόμαυρους»
Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Από ώρα σε ώρα, ο Πορτογάλος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αίσιο τέλος θα έχει το θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ. Όπως είναι ήδη γνωστό από το βράδυ της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει σε όλα με τον Πορτογάλο και θα συνεχίσουν μαζί για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη. Σήμερα λοιπόν, ο αρχηγός της ομάδας θα περάσει από τα γραφεία του συλλόγου και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, μέσα στην ημέρα εκτιμάται ότι θα υπάρξει και η ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως τρεις ημέρες μετά τον αποχαιρετισμό του, ο Βιεϊρίνια μίλησε – μέσω τηλεδιάσκεψης – με τον Ιβάν Σαββίδη και η κουβέντα τους κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε ενοχληθεί με την στάση του παίκτη, αφού του είχε κάνει συγκεκριμένη πρόταση πριν από καιρό και όταν έφτασε να μιλήσει με τον Όλαφ Ρέμπε, τον παρέπεμψε στον μάνατζέρ του.

Οι δυο τους αντάλλαξαν απόψεις στην τελευταία επικοινωνία τους και στη συνέχεια ο πρόεδρος είπε στον εμβληματικό αρχηγό να μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή για τα οικονομικά δεδομένα. Ο Γερμανός παράγοντας ενημέρωσε τον Βιεϊρίνια πως είναι ευπρόσδεκτος, εφόσον το επιθυμεί, στην ομάδα και πρέπει απλά να γίνει μία συνάντηση με τον Αμπέλ Φερέιρα. Αυτή έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι του Πορτογάλου προπονητή, με αποτέλεσμα σήμερα να ανακοινώνεται και επισήμως η παραμονή του στην ομάδα.

Ακολουθεί το μήνυμα που είχε γράψει ο Πορτογάλος στο Instagram όταν έληξε το συμβόλαιό του:

«Δεν είναι εύκολο. Ποτέ μου δεν το είχα με τα λόγια, δεν μου χρειάστηκαν ποτέ για να εξηγήσω όσα νιώθω. Γνωριζόμαστε καλά πια. Δύο θητείες, μια ζωή. Έχουμε πανηγυρίσει και κλάψει μαζί. Όλα μαζί. Μέχρι χθες… Τώρα ρωτάτε, έχετε ανάγκη να μάθετε και νιώθω και εγώ την ανάγκη να απαντήσω γιατί πάντα σας κοιτάω στα μάτια. Δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Γυρνώντας από την Βόλφσμπουργκ, δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Να φύγω από το σπίτι μου. Από την πλευρά μου το πάλεψα μέχρι το τέλος. Έκανα υπομονή και δεν μίλησα ποτέ δημόσια για να μην φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση. Κι ας άκουσα πολλά, τα περισσότερα άδικα και ψέματα. Ως εδώ όμως.

Με σεβασμό απέναντι σας και την σχέση ειλικρίνειας που από την πρώτη στιγμή είχαμε, οφείλω να πω ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξω τι θα κάνω. Το ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι της ζωής μου, όπως και ο ΠΑΟΚ. Αλλά τη ζωή του την ορίζει ο καθένας όπως θέλει. Και εγώ θέλω ακόμη να παίξω ποδόσφαιρο. Νιώθω και έχω την ανάγκη να προσφέρω ακόμη…

Και εφόσον δεν μου δίνεται η δυνατότητα να το κάνω στο σπίτι μου, όσο κι αν το προσπάθησα, πλέον θα πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ενδεχομένως ανοίγει. Δεν ξέρω τι ακριβώς με περιμένει αλλά σίγουρα ξέρω πόσο δύσκολα αναγκάζομαι να κλείσω αυτήν του σπιτιού μου. Και το δικαίωμα να λέω τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα σπίτι μου, νομίζω ότι το κέρδισα. Το νιώθω.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων απέναντι σε εσάς που παιδί από την Πορτογαλία με πήρατε από το χέρι και μου γνωρίσατε τον κόσμο. Φεύγω άντρας, οικογενειάρχης, πατέρας, Σαλονικιός και πάντα ΠΑΟΚτσής. Δεν μπορώ παρά να ευχηθώ τα καλύτερα για την ομάδα μου. Δεν μπορώ παρά να θέλω τα καλύτερα για το σπίτι μου και φυσικά για την κεφαλή αυτού του σπιτιού, την οικογένεια Σαββίδη, μόνο χαρές και επιτυχίες. Αντίο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments