Αθλητισμός

Ελ Αραμπί: Με εσώρουχο της Παρί έπαιξε κόντρα στη Μαρσέιγ

Ελ Αραμπί:  Με εσώρουχο της Παρί έπαιξε κόντρα στη Μαρσέιγ
Ελ Αραμπί: Ο Μαροκινός μπορεί να μην κατάφερε να βρει δίχτυα, αν και έφτασε κοντά στο να το κάνει, αλλά έπαιξε, όπως σε όλα τα ματς, μεγάλο ρόλο, στο να βοηθήσει τον Θρύλο να φτάσει στη νίκη.

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτο που συνέβη… Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήθελε να τρελάνει τη Μαρσέιγ και έτσι είχε προετοιμαστεί κατάλληλα. Μέχρι και εσώρουχο της Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτηκε να φορέσει και οι Γάλλοι το αποκάλυψαν κιόλας. Ο Μαροκινός μπορεί να μην κατάφερε να βρει δίχτυα, αν και έφτασε κοντά στο να το κάνει, αλλά έπαιξε, όπως σε όλα τα ματς, μεγάλο ρόλο, στο να βοηθήσει τον Θρύλο να φτάσει στη νίκη! Και φαίνεται πως είχε πάρει όλα τα μέτρα, για να αντιμετωπίσει όπως πρέπει, τη Μαρσέιγ.

Αν δεν το πιστεύετε – Δείτε τη φωτό και θα καταλάβετε

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ελ Αραμπί

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε να σκοράρει στη μεγαλύτερη ευκαιρία των «ερυθρόλευκων». Ο Ολυμπιακός είχε τρομερή ευκαιρία να σκοράρει πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 39′ Βαλμπουενά και Μασούρας συνεργάστηκαν με τον Ελ Αραμπί να γίνεται αποδέκτης της μπάλας. Ο Μαροκινός φορ όμως αν και ήταν σε θέση βολής δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά. Σε γενικές γραμμές το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις. Ο Ολυμπιακός ήταν ανεβασμένος στο ξεκινήμα, ακολούθησε η Μαρσέιγ με έλεγχο στη μεσαία γραμμή μέχρι να ξυπνήσουν οι «ερυθρόλευκοι» και να αγγίξουν το γκολ με τον Ελ Αραμπί.

Στο 52′ ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Μασούρα, με κοντινό πλασέ, αλλά ακυρώθηκε μετά τη χρήση VAR. Ο Μασούρας ήταν εκτεθειμένος όταν έκανε σουτ ο Βαλμπουενά. Στη φάση, που τελικά κρίθηκε μη γενόμενη, ο Ραντζέλοβιτς έδωσε από δεξιά στον Βαλμπουενά, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Μανταντά να διώχνει. Στο 71′ είχαμε νέα τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Το δυνατό σουτ του Βαλμπουενά στο δεύτερο δοκάρι από κοντά, μέσα από την περιοχή και δεξιά, έβγαλε ο Μανταντά. Είχε προηγηθεί πάσα του Μασούρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments