Αθλητισμός

Ολυμπιακός Μαρσέιγ: Το μήνυμα ερυθρόλευκου που εμψύχωσε τους παίκτες στο ματς

Ολυμπιακός Μαρσέιγ: Το μήνυμα ερυθρόλευκου που εμψύχωσε τους παίκτες στο ματς
Ολυμπιακός Μαρσέιγ: Ένα μήνυμα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ ήταν αρκετό για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας.

Με σκόρερ την «ολόχρυση» αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς, Χασάν Κόκα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός έκανε σούπερ… ποδαρικό στους ομίλους του Champions League, επικρατώντας της Μαρσέιγ με 1-0 και μπήκε από την αρχή σε θέση… οδηγού στον 3ο όμιλο, μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, για τα δύο «εισιτήρια» που οδηγούν στους «16».

Τρομερά συγκινημένος, όχι μόνο για το «ολόχρυσο» τέρμα που σημείωσε και χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί της Μαρσέιγ, αλλά και για τη σημασία που είχε για τον ίδιο αυτό το γκολ, εμφανίστηκε ο σκόρερ των «ερυθρολεύκων», Χασάν Κόκα. Ο διεθνής Αιγύπτιος επιθετικός, αφιέρωσε το γκολ στη μνήμη του πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια.

Για αυτό και έκανε τις αντίστοιχες χειρονομίες δείχνοντας προς τον ουρανό, αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ. «Είναι πολύ σημαντική ημέρα για εμένα. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή στο Champions League. Αλλά κι επειδή σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια έχασα τον πατέρα μου και του το αφιερώνω αυτό το γκολ. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που πήραμε τη νίκη…», εξέφρασε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα στο ημίχρονο της αναμέτρησης

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το sdna, ένα μήνυμα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ ήταν αρκετό για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στο πλάνο τους, μα τη στιγμή που ήταν έτοιμοι να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο, ένας «ερυθρόλευκος» έδωσε το μήνυμα. «Δεν τους βλέπετε; Φοβούνται», φέρεται να τόνισε ο «ερυθρόλευκος» άσος στους συμπαίκτες του, ανεβάζοντας την ψυχολογία όλης της ομάδας με αυτά τα λόγια.

Και η ανεβασμένη ψυχολογία φάνηκε. Γιατί μπορεί στην εκκίνηση του δεύτερου ημιχρόνου, ένα λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού να έφερε σε θέση βολής τον Μπενεντέντο στο 46ο λεπτό, μα ο Σα έδιωξε εξαιρετικά με το πόδι. Άλλωστε η συνέχεια ανήκε στον Ολυμπιακό, που έφτανε κοντά στην… πηγή, όπως στο πλασέ του Βαλμπουενά στο 71ο λεπτό, αλλά δεν μπορούσε να πιει νερό. Τη λύση και τη μεγάλη νίκη, έδωσε τελικά ο Χασάν στο 90’+1′ με καρφωτή, «σκαστή» κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Βαλμπουενά, μόλις επτά λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments