Αθλητισμός

Χασάν Ολυμπιακός: Γιατί πανηγύρισαν το γκολ του Αιγύπτιου δύο αξιωματούχοι της FIFA και UEFA

Χασάν Ολυμπιακός: Γιατί πανηγύρισαν το γκολ του Αιγύπτιου δύο αξιωματούχοι της FIFA και UEFA
Χασάν Ολυμπιακός: Ο «Φαραώ» πέτυχε το γκολ της νίκης απέναντι στη Μαρσέιγ και έκανε δύο αξιωματούχους της FIFA και της UEFA να πανηγυρίσουν και αυτοί.

Ο Αχμέντ Χασάν πέρασε αλλαγή στο ματς του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο 84′ και στο 91′ πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους «ερυθρόλευκους». Εκτός από τον «Φαραώ», τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς του Ολυμπιακού, το γκολ πανηγυρίστηκε και από δύο αξιωματούχους της FIFA και της UEFA που βρίσκονταν στο γήπεδο. Η Livesport αναφέρεται με σχόλιό της στο γεγονός.

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Δύο από τα μέλη της αντιπροσωπείας των FIFA- UEFA που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μαρσέιγ πανηγύρισαν το γκολ του Χασάν! Ο ένας χάρηκε γιατί του αρέσει το παιχνίδι της ελληνικής ομάδας και όχι μόνο. Ο έτερος το πανηγύρισε μάλλον για να κάνει δημόσιες σχέσεις! Και αυτό παρότι γνωρίζει ότι σε λιγότερο από 40 ημέρες δεν θα έχει καμία σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άβυσσος η ψυχή των «χαρτογιακάδων» της Νιόν…».

Να σημειώσουμε ότι το γκολ του Χασάν ήταν πολύ ιδιαίτερο για τον ίδιο. Το αφιέρωσε στον πατέρα του που είχε πεθάνει πριν από πέντε χρόνια. Τότε, μάλιστα, σε μια τρομερή σύμπτωση η Μπράγκα στην οποία αγωνιζόταν είχε τεθεί αντιμέτωπη με τους Μασσαλούς, με τον Αιγύπτιο να σκοράρει και τότε. Το ματς είχε γίνει μια μέρα μετά τον θάνατο του πατέρα του Χασάν και ο ικανότατος φορ είχε αφιερώσει το τέρμα του στον εκλιπόντα πατέρα του.

Το ίδιο έκανε και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στις δηλώσεις του μετά το ματς ήταν βουρκωμένος, καθώς συγκινήθηκε από όσα είχαν συμβεί. Άλλωστε, αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στο Champions League και έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.  «Αυτό το γκολ έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα. Στην πρώτη μου συμμετοχή στο Champions League, πέτυχα το πρώτο μου γκολ. Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια έχασα τον πατέρα μου και φυσικά του αφιερώνω το γκολ. Είμαι πολύ συγκινημένος, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα», δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της CosmoteSport.

Εν τω μεταξύ, ο Χασάν ενημερώθηκε ότι συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αιγύπτου, Χοσάμ Ελ Μπάντρι, για τα δύο παιχνίδια με το Τόγκο στις 14 και στις 17 Νοεμβρίου, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Ο Μπάντρι δεν περίμενε το γκολ του 27χρονου στράικερ εναντίον των Μασσαλών για να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά σίγουρα ο αντίκτυπος ήταν σημαντικός.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει καταγράψει 25 συμμετοχές με το αιγυπτιακό εθνόσημο και έχει σκοράρει 5 φορές. Ωστόσο, ο Χασάν για τελευταία φορά είχε χριστεί διεθνής στο φιλικό της Αιγύπτου με την Μποτσουάνα στις 24 Οκτωβρίου του 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments