Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 30: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 23/10 – O Βόσκαρης θα τιμωρηθεί

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 30: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 23/10 – O Βόσκαρης θα τιμωρηθεί
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 30: Ο Βόσκαρης δεν θα προλάβει να χαρεί για πολύ τη νίκη του, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

Η Δρόσω σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Φίλιππου να αλλάξει ζωή παρά τα όσα της λέει ο Τάκης που της κλείνει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής. Ο Μιλτιάδης μπροστά στην επιτροπή αντιδράει περίεργα, δημιουργώντας δεύτερες σκέψεις στους γιατρούς.

Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να πάει στο Παρίσι αφήνοντας την Πηνελόπη συντετριμμένη. Η Μυρσίνη προσπαθεί να τη σπρώξει να κάνει νέες γνωριμίες αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά να προχωρήσει στη ζωή της. Ο Νικηφόρος μετά την άσχημη συμπεριφορά του προς τα μέλη του συνεταιρισμού αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια στον Λάμπρο με το φόβο της επιστροφής του πατέρα του.

Θα τον στηρίξει απέναντι στο Δούκα; Όμως ο Δούκας έχει καταλάβει πως ο Σταματέλος τον αποφεύγει και δεν είναι πρόθυμος να τον βοηθήσει. Έξαλλος, αναθέτει στον Κωνσταντή να αναλάβει να τον συνετίσει. Η Ελένη πάει στο σπίτι του Βόσκαρη αποφασισμένη να βρει κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με τη Μυρσίνη. Εκεί όμως την περιμένει μια έκπληξη… Ο Βόσκαρης δεν θα προλάβει να χαρεί για πολύ τη νίκη του, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments