Αθλητισμός

Ελ Αραμπί συμβόλαιο: Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχει γίνει η ανανέωση

Ελ Αραμπί συμβόλαιο: Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχει γίνει η ανανέωση
Ελ Αραμπί συμβόλαιο: Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώνει και με το θέμα του Γιουσέφ, μετά την ανανέωση με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Και αφού ο Ολυμπιακός ανανέωσε με τον Ρούμπεν Σεμέδο, τώρα κοιτάζει και την περίπτωση με το συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί τον οποίο θέλει να κρατήσει στην ομάδα οπωσδήποτε.

Είπε «όχι» σε προτάσεις από ομάδες του Κατάρ για να μείνει στον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώνουν και με το θέμα του Ελ Αραμπί, με το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά και οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει πως θέλουν να το ανανεώσουν. Ο Ελ Αραμπί εξάλλου, το έδειξε με τα δύο «όχι» που είπε σε προτάσεις από ομάδες του Κατάρ οι οποίες έφταναν τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές.

Παράλληλα και ο Ολυμπιακός έδειξε άμεσα την άρνηση του στις εν λόγω προτάσεις καθώς θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα και όπως ανέφερε το Sportime στην έντυπη έκδοση του Σαββάτου (24 Οκτωβρίου), οι δύο πλευρές έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα και για αυτό το θέμα αναμένεται να έχει τελειώσει έως τα τέλη Νοεμβρίου ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και νωρίτερα, αφού το λιμάνι τελείωσε με τον Σεμέδο και δείχνει να έχει βάλει… πλώρη να διευθετήσει σύντομα όλες τις σχετικές υποθέσεις.

Τι θα περιλαμβάνει το νέο συμβόλαιο του Γιούσεφ Ελ Αραμπί;

Με βάση τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά και οι δύο πλευρές επιθυμούν νέο διετές συμβόλαιο, με τον Ελ Αραμπί να αναμένεται να έχει μεγαλύτερες ετήσιες απολαβές, από τα περίπου 1,4 εκατομμύρια ευρώ, που παίρνει τώρα. Άλλωστε είναι και επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να παραμείνει στην ομάδα ο 33χρονος επιθετικός. Για αυτό δεν θα αργήσει να γίνει και η καθοριστική επαφή του Ελ Αραμπί με τη διοίκηση και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Να θυμίσουμε πως στις 6 Ιουλίου του 2019, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια στο Κατάρ. Έκανε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ στις 24 Αυγούστου, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στην εντός έδρας νίκη εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, με πέναλτι στο 7οο λεπτό. Τρεις μέρες αργότερα, σημείωσε και τα δύο γκολ στη νίκη με 2-1 επί της Κρασνοντάρ στον επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ομάδα προκρίθηκε στους ομίλους με συνολικό σκορ 6-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments