Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος επαγγελματίας ήταν μόνο η αρχή – Συμφώνησε μέχρι το 2024

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος επαγγελματίας ήταν μόνο η αρχή – Συμφώνησε μέχρι το 2024
Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Η ελληνική ομάδα «έδεσε» τον κεντρικό αμυντικό ενώ στοχεύει και για άλλους παίκτες.

Ο Ρούμπεν Αφόνσο Μπόργκες Σεμέδο είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τον Ολυμπιακό.

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης ανανέωσης ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (23 Οκτωβρίου) με τον Ρούμπεν Σεμέδο και τους εκπροσώπους του να δίνουν το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ και να συμφωνούν για την επέκταση της συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2024. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ετήσιες αποδοχές του διεθνούς, πλέον, κεντρικού αμυντικού σχεδόν διπλασιάστηκαν και από 700 χιλιάδες, θα αμείβεται πλέον με 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη σύμβαση ανάμεσα στο λιμάνι και τον Ρούμπεν έληγε το καλοκαίρι του 2023, ενώ το καλοκαίρι υπήρξε έντονο πρέσινγκ από τη Μπενφίκα. Η πρόταση των «αετών» έφτασε στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, οι «ερυθρόλευκοι» αρνήθηκαν και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι ο παίκτης θέλει να μείνει και να ανανεώσει με τον σύλλογο, όπως κι έγινε δύο ημέρες μετά από τη νίκη σε βάρος της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Σεμέδο ήταν μόνο η αρχή για τον Ολυμπιακό

Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν αποκαλυπτικός για το θέμα, μιλώντας σε πορτογαλική ιστοσελίδα. Ο προπονητής των Πειραιωτών, ανέφερε το εξής: «Η επιθυμία του Σεμέδο έγινε πραγματικότητα. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Ηθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε. Ανανέωσε γιατί ήθελε να παίζει στο Champions League. Μέσα σε ένα χρόνο είχε πολύ μεγάλη εξέλιξη και με το νέο συμβόλαιο επιβραβεύτηκε. Είναι πολύ χαρούμενος και ξέρει ότι μέσω του Ολυμπιακού έχει μια χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στο Euro».

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Ρούμπεν Σεμέδο, αν και δεν πρόκειται να σταματήσει μόνο με τον Πορτογάλο, καθώς σειρά θα πάρουν τέσσερις ακόμη «ερυθρόλευκοι». Όπως αναφέρεται στις πληροφορίες, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για αναπροσαρμογή των συμβολαίων του Γιώργου Μασούρα, του Μαντί Καμαρά, του Ουσεϊνού Μπα και του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Και όλα δείχνουν ότι το ζήτημα των τεσσάρων παραπάνω ποδοσφαιριστών είναι πλέον τυπικό, αφού όλοι τους βλέπουν με καλό μάτι να υπογράψουν νέα συμβόλαια με αυξημένες απολαβές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments