Αθλητισμός

Σέρχιο Αγκουέρο: Τραυματίστηκε ο Αργεντίνος επιθετικός – Φόβοι ότι θα χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό

Σέρχιο Αγκουέρο: Τραυματίστηκε ο Αργεντίνος επιθετικός – Φόβοι ότι θα χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό
Σέρχιο Αγκουέρο: Τραυματίας στο ισχίο έφυγε από το ματς με την Γουέστ Χαμ. Φόβοι ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή και ότι ο Αργεντίνος δεν θα είναι έτοιμος για το ματς με το Ολυμπιακό.

Άσχημα τα νέα για τον Σέρχιο Αγκουέρο και την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Αργεντίνος επιθετικός τραυματίστηκε στο ισχίο στο ματς με την Γουέστ Χαμ. Ο Σέρχιο Αγκουέρο ξεκίνησε στραβά αυτήν την σεζόν, καθώς έχασε τον πρώτο μήνα με πρόβλημα στο γόνατο. Στην αναμέτρηση στη Γουέστ Χαμ ο επιθετικός αποχώρησε από το πρώτο ημίχρονο λόγω του τραυματισμού του. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι υπάρχουν φόβοι ότι το πρόβλημα ενδέχεται να είναι σοβαρό.

Το πρόβλημα του Αγκουέρο φαίνεται πως είναι μυϊκό, όμως ο Καταλανός τεχνικός δεν θέλησε να δώσει άλλες λεπτομέρειες για την κατάσταση του. Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στις 3 Νοεμβρίου (σε 10 ημέρες δηλαδή) και ο νέος τραυματισμός του βασικού φορ των «πολιτών» δημιουργεί ανησυχίες στο αγγλικό στρατόπεδο.

Η πορεία του Σέρχιο Αγκουέρο στην Μάντσεστερ Σίτι

Στις 28 Ιουλίου 2011 η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε ότι Σέρχιο Αγουέρο είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο. Το ακριβές ποσό δεν αποκαλύφθηκε, αλλά αναφέρθηκε ότι είναι της τάξης των 41.000.000 ευρώ. Έκανε το ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 15 Αυγούστου 2011, στη νίκη με 4-0 για την Πρέμιερ Λιγκ ενάντια στην ομάδα της Σουόνσι Σίτι. Χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, στο 59ο λεπτό, σκοράροντας το πρώτο του γκολ για τον σύλλογο μέσα σε 9 λεπτά (68′), ενώ ολοκλήρωσε το ντεμπούτο του με ένα δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, κάνοντας τους δημοσιογράφους να μιλήσουν με κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή του. Το πρώτο του χατ-τρικ το σημείωσε κόντρα στη Γουίγκαν.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι κατέχει την υψηλότερη αναλογία γκολ στην ιστορία του θεσμού, κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά 106 λεπτά, ξεπερνώντας τον Τιερί Ανρί, με ένα γκολ κάθε 121,8 λεπτά. Επίσης έχει το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ που σημειώθηκαν σε έναν αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ – πέντε – και τα γρηγορότερα σε 23 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα του αγώνα. Επιπλέον, είναι ο 6ος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς και ο πρώτος μη Ευρωπαίος, με πάνω από 150 γκολ. Την 1η Νοεμβρίου 2017, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σίτι, σκοράροντας το 178ο του γκολ ενάντια στη Νάπολι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments