Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Σταθερά στην κορυφή ο Άρης – Ανεβαίνει ο Βόλος

Βαθμολογία Super League: Σταθερά στην κορυφή ο Άρης – Ανεβαίνει ο Βόλος
Βαθμολογία Super League: Ούτε τώρα κατάφερε να «σπάσει» το... ρόδι ο Παναθηναϊκός, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Βόλο.

Με 13 βαθμούς ο Άρης παραμένει στην κορυφή της Super League με τον Βόλο να ξεπερνά τον Ολυμπιακό, καθώς πλέον συγκεντρώνει 11 πόντους «σκαρφαλώνοντας» σιγά σιγά στη δεύτερη θέση.

Στο ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στον «πράσινο» πάγκο και του Ζοσέ Μαουρίσιο με τη φανέλα του «τριφυλλιού», ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση να βρει ένα γρήγορο γκολ. Όμως, όπως φάνηκε, ούτε τώρα, κατάφεραν να «σπάσουν» το… ρόδι οι «πράσινοι», μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, στη χειρότερη εκκίνηση όλων των εποχών για τους «πράσινους», που αγνοούν τη νίκη έπειτα από 5 αγώνες (3 ισοπαλίες, 2 ήττες).

Σοκ στις καθυστερήσεις στο «Παναθηναϊκός – Βόλος»

Ο Καρλίτος, που έχασε πέναλτι στο 55’, άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό, μα η ομάδα της Μαγνησίας «έκλεψε» τον βαθμό με γκολ του Μπαρτόλο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων! Και μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» να προσπάθησαν να πιέσουν ακόμη περισσότερο, να κερδίσουν πέναλτι στο 54ο λεπτό σε σουτ του Φακούντο Σάντσες που αποκρούστηκε στο χέρι του Σαλβαδόρ Σάντσες και ο Καρλίτος να πήρε πάνω του την εκτέλεση, μα ο Γκαραβέλης τον νίκησε από τα 11 μέτρα, με τους «πράσινους» να χάνουν ακόμη ένα πέναλτι, μετά από αυτό που απώλεσε την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο ο Μακέντα.

Στο τελευταίο ημίωρο, ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ πιο «μαζεμένα» για να υπερασπιστεί το προβάδισμά του, δίνοντας την ευκαιρία στον Βόλο να πάρει μέτρα το γήπεδο. Και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν, με το γύρισμα του Γκουαροτσένα προς τον Μπαρτολο, τη «χρυσή αλλαγή» του Άνχελ Λόπες, ο οποίος «σκότωσε» με πλασέ τις ελπίδες των «πράσινων» για την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Πώς διαμορφώνεται τώρα η βαθμολογία;

Η ικανοποίηση δεν σβήνει για τον Άρη ο οποίος έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς και παραμένει στην κορυφή αν και τον πλησιάζουν Βόλος και Ολυμπιακός, με 11 και 10 πόντους αντίστοιχα. Και την τελική πεντάδα φαίνεται πως ολοκληρώνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αν και ο Αστέρας Τρίπολης έχει τους ίδιους βαθμούς, δηλαδή 7, με την «Ένωση».

Ακολουθεί αναλυτικά η κατάταξη για όλες τις ελληνικές ομάδες στη Super League:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments