Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Γι’ αυτό παρέμεινε ο Κόνιαρης

Ολυμπιακός: Γι’ αυτό παρέμεινε ο Κόνιαρης
Ολυμπιακός: Ο Αντώνης Κόνιαρης είναι μέχρι στιγμής ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ήταν να πάει δανεικός ο Αντώνης Κόνιαρης, αλλά τελικά παρέμεινε στον Ολυμπιακό – Οι λόγοι που παρέμεινε στο ρόστερ, αν και ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο λόγος που παρέμεινε ο Κόνιαρης

Ο Αντώνης Κόνιαρης όπως αναφέρει και ο fosonline.gr, είναι μέχρι στιγμής ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Ναι, υπάρχει και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, αλλά είναι μικρός και αγωνίζεται κυρίως στην Αναπτυξιακή.

Η αλήθεια είναι πως ο 24χρονος γκαρντ είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραχωρηθεί δανεικός το περασμένο καλοκαίρι, για να έχει ενεργό χρόνο συμμετοχής, καθώς αισθανόταν πως δύσκολα θα έβρισκε λεπτά παρουσίας στο παρκέ, από τη στιγμή που και η ομάδα του Πειραιά δεν αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει μπροστά του παίκτες όπως τους Σλούκα-Σπανούλη, αλλά και τους Χάρισον-Τζένικς-ΜακΚίσικ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως, αποφάσισε να τον κρατήσει, καθώς θα υπάρξει και ροτέισον, ενώ ας μη ξεχνάμε πως μέρος του παιχνιδιού είναι όχι μόνο οι τραυματισμοί, αλλά και ο κορωνοϊός. Μπορεί οι “ερυθρόλευκοι” να μην έχουν ακόμη κάποιο σοβαρό πρόβλημα με το θέμα, αλλά στο ενδεχόμενο που υπάρξει, θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι.

Ήταν δική τους απόφαση να έχουν μεγαλύτερο ρόστερ, με έξτρα λύσεις, γιατί η κατάσταση με την πανδημία, επιβάλλει να έχεις πολλούς παίκτες στην ομάδα σου. Σίγουρα δεν είναι εύκολο για τον Αντώνη Κόνιαρη να έχει τον ρόλο κυρίως του… θεατή μέχρι στιγμής, αλλά όταν έρθει η ώρα, θα πάρει τις ευκαιρίες που του αξίζουν. Έχει δείξει και καλύτερα δείγματα γραφής ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, οπότε έχει κερδίσει πόντους στα μάτια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments