Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Φωνές από Μπόλονι, έκρηξη από Κουρμπέλη και Διούδη

Παναθηναϊκός: Φωνές από Μπόλονι, έκρηξη από Κουρμπέλη και Διούδη
Παναθηναϊκός:Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης ξέσπασαν στα αποδυτήρια με σκληρές ατάκες για να αφυπνίσουν τους συμπαίκτες τους: «Δεν έχετε ψυχή, δε σέβεστε τίποτα».

Έξαλλοι με τους συμπαίκτες τους ήταν στα «πράσινα» αποδυτήρια οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης, οι οποίοι τα… έψαλαν κανονικά στους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά την ισοπαλία κόντρα στον Βόλο.  Οι πράσινοι προβλημάτισαν με την εμφάνιση τους και μετά το τέλος του παιχνιδιού άκουσαν τις φωνές του Λάζλο Μπόλονι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των πρασίνων, ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε το λόγο από τους παίκτες του για την αδράνεια που έδειξαν σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο και οι φωνές του ακούγονταν… μέχρι έξω. Είναι χαρακτηριστικό δε πως οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έφυγαν από το γήπεδο μιάμιση ώρα μετά το τέλος του αγώνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όσο ο Μπόλονι μιλούσε στη συνέντευξη παρενέβησαν στα αποδυτήρια Κουρμπέλης και Διούδης. «Τι είναι αυτά ρε πάλι; Κοροϊδευόμαστε τώρα; Είναι δυνατόν να φοβάστε; Να έρχεται εδώ ο Βόλος και ο κάθε Βόλος και στα τελευταία λεπτά να μας κλείνει στην περιοχή μας; Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Τι σημαίνει Παναθηναϊκός;» φέρεται να είπε ο Κουρμπέλης, ξεσπώντας με κλωτσιές!

Ο Διούδης συμπλήρωσε στο ίδιο έντονο ύφος: «Ειλικρινά δεν σέβεστε τίποτα πια! Είπαμε να κάνουμε μία νέα προσπάθεια, να το γυρίσουμε όλο αυτό κι εσείς εξακολουθείτε να είστε αδιάφοροι. Τι είναι αυτά ρε; Μετά φταίει ο κόσμος που έρχεται και μας γιουχάρει; Έχουμε δει τους εαυτούς μας στον καθρέφτη; Είναι ντροπή ρε όλο αυτό, ντροπή!».

Γενικά υπήρχε έντονο κλίμα απογοήτευσης. Οι πιο έμπειροι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν με αυτό τον τρόπο να κάνουν ένα… ηλεκτροσόκ στους συμπαίκτες του, γιατί η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments