Αθλητισμός

Γιαννούλης Πόρτο: Έγινε ή όχι πρόταση από τους «δράκους»

Γιαννούλης Πόρτο: Έγινε ή όχι πρόταση από τους «δράκους»
Γιαννούλης Πόρτο: Οι «δράκοι» είχαν κάνει πρόταση για τον Έλληνα μπακ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ. Ο αριστερός μπακ του «Δικέφαλου» συνδυάζει τη δυνατότητα να ανεβαίνει από την πλευρά του μέχρι την αντίπαλη περιοχή, αλλά και να έχει τις δυνάμεις να γυρίζει στη θέση του. Για αυτό είχε μπει στο «στόχαστρο» της Πόρτο, αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League. Είχαν, όμως, κάνει οι «δράκοι» πρόταση για τον παίκτη;

Το Sportime αναφέρει: «Στο Πόρτο ο Ολυμπιακός, βρήκα συνεπώς και εγώ αφορμή να ψαχτώ λίγο περισσότερο για μια πρόταση που φέρεται να κατατέθηκε στον ΠΑΟΚ για τον Γιαννούλη από τους «δράκους». Πρόταση που ξεπέρασε τα 7 εκατ. ευρώ, αλλά επειδή ακριβώς έγινε στο παρά ένα της ολοκλήρωσης του «παραθύρου» δεν έγινε δεκτή. Μάλιστα. Ώρα να δούμε τι λένε στο Πόρτο. Ακριβώς μάλιστα στην πηγή. Δεν απορρίπτουν πως εξετάστηκε ο Γιαννούλης. Αριστερό μπακ απέκτησαν οι πρωταθλητές Γαλλίας. Τον Ζαϊντού και τον πλήρωσαν 4 εκατ. ευρώ».

Προετοιμάζεται για τη Γρανάδα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη σύγκρουση με μια άλλη ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου, τη Γρανάδα. Για την αντίπαλο του «Δικέφαλου» μίλησε ο προπονητής του Βόλου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».  «Είναι κακό το τάιμινγκ που παίζει ο ΠΑΟΚ μαζί της. Η Γρανάδα είναι σε καλό φεγγάρι. Έχει καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητή. Θα πρέπει να την προβληματίσει. Πιστεύω θα είναι ανταγωνιστικός».

Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Κάρολ Σφιντέρσκι προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Κορύφωση στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα κόντρα στην Γρανάδα το πρωί της Δευτέρας (26.10) στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης και αφορούσε κατά κύριο λόγο τον τομέα της φυσικής κατάστασης. Αρχικά δρομικές ασκήσεις και ανοίγματα, στη συνέχεια παιχνίδι κατοχής και στο φινάλε τουρνουά τριών ομάδων. Οι Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Κάρολ Σφιντέρσκι προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, με το ιατρικό δελτίο να είναι λευκό. Την Τρίτη (26.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το πρωί της Τετάρτης (28.10) αναχωρεί για Ισπανία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments