Video

Ελίφ επεισόδιο 702: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 27/10 – Η Ελίφ κρύβει την αληθινή της ταυτότητα

Ελίφ επεισόδιο 702: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 27/10 – Η Ελίφ κρύβει την αληθινή της ταυτότητα
Ελίφ επεισόδιο 702: Όταν στο οικογενειακό τραπέζι εμφανίζεται η Ελίφ, ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά αιφνιδιάζονται. Ο Ταρίκ αντιδρά υπερβολικά και η Ελίφ τρομάζει και κρύβεται πίσω από τη Ματσιντέ.

Η Ρεϊχάν είναι μαζί με τη Ματσιντέ και της λέει πως δεν ξέρει τι συνέβη με το γλυκό. Η Ματσιντέ τη συμβουλεύει και της λέει πως την επόμενη φορά καλό θα είναι πριν σερβίρει κάτι να το δοκιμάζει. Η Ρεϊχάν κλαίει και δεν μπορεί να καταλάβει πως χάλασε το γλυκό της. Θέλει να παραιτηθεί επειδή πιστεύει πως απογοήτευσε τη Ματσιντέ. Η Ματσιντέ της ζητάει να ξεχάσει ότι έγινε και συμπληρώνει πως οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Δεν έχει σκοπό να την απολύσει.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα και λέει τι της είπε η Ματσιντέ και η Ελίφ με τη Γιλντίζ χαίρονται. Η Βιλντάν σοκάρεται καθώς δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από τη Ματσιντέ. Η Βιλντάν φοβάται γιατί δεν ξέρει πως να το πεισ τον Ταρίκ. Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι και καταλαβαίνει πως υπάρχει ένταση. Η Χουμεϊρά του λέει πως η Ρεϊχάν πρέπει να απολυθεί. Όταν ο Κερέμ ακούει τι συνέβη από τη μητέρα του συμφωνεί μαζί της. Δεν πιστεύει πως αυτός είναι λόγος για να απολύσεις κάποιον. Η Ματσιντέ θέλει να δειπνήσει μαζί τους και η Ελίφ. Η Βιλντάν δεν μπορεί να πιστέψει τι ζητάει η Ματσιντέ.

Όταν στο οικογενειακό τραπέζι εμφανίζεται η Ελίφ, ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά αιφνιδιάζονται. Ο Ταρίκ αντιδρά υπερβολικά και η Ελίφ τρομάζει και κρύβεται πίσω από τη Ματσιντέ λέγοντας συνεχώς πως δεν έκανε κάτι λάθος. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ βρίσκουν περίεργη τη στάση του παιδιού. Η Ματσιντέ τη ρωτάει τι είναι αυτό που την φοβίζει αλλά η Ελίφ δεν δίνει καμία απάντηση. Θυμάται πάντα τα τελευταία λόγια του Γιουσούφ, που την προειδοποίησε να κρύψει την αληθινή της ταυτότητα. Η Λεμάν έχει ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό του Σαφάκ αλλά εκείνος της λέει πως δεν θέλει να φάει και η Λεμάν προβληματίζεται. Σκέφτεται πως ίσως ο γιος της είναι ερωτευμένος. Η Βιλντάν μαλώνει την Ελίφ στο δωμάτιο της και έρχεται και ο Ταρίκ, ο οποίος όμως δεν είναι θυμωμένος μαζί της γιατί δεν είπε τίποτα στο τραπέζι. Τα βάζει όμως με τη Βιλντάν επειδή δεν κατάφερε να διώξει τη Ρεϊχάν.

Ο Ταρίκ είναι επίσης θυμωμένος επειδή κατά τη διάρκεια του δείπνου η Ματσιντέ πρότεινε στον Κερέμ να πάρει μέρος στη σύσκεψη της επόμενης μέρας. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που επιθυμούσε ο Ταρίκ καθώς ετοιμάζεται να υπογράψει συμφωνία με τον Ζαφέρ στη σύσκεψη. Τώρα είναι αναγκασμένος να το αναβάλλει.

Το επόμενο πρωί η σύσκεψη ξεκινάει αλλά ο Κερέμ έχει αργήσει. Όταν φτάνει ο Ταρίκ του κάνει μια ερώτηση για να τον γελοιοποιήσει αλλά ο Κερέμ καταφέρνει να του δώσει μια έξυπνη απάντηση. Ο Ζαφέρ φτάνει στην εταιρία και ο Ταρίκ πρέπει να φύγει από τη σύσκεψη. Ο Ζαφέρ τον περιμένει στο γραφείο του για να υπογράψουν το συμβόλαιο. Ο Ταρίκ θέλει να το καθυστερήσουν αλλά ο Ζαφέρ επιμένει. Η Λεμάν βλέπει τη Ζουλιντέ στο δρόμο και αποφασίζει να της πάει λίγο φαγητό στο σπίτι της για να την κάνει να νιώσει φιλικά στη γειτονιά. Στην πραγματικότητα όμως θέλει να γνωρίσει καλύτερα τη γυναίκα με την οποία ίσως ο γιος της είναι ερωτευμένος.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments