Αθλητισμός

Λαμία – Παναθηναϊκός: “Πονοκέφαλος” το κέντρο για τον Μπόλονι

Λαμία – Παναθηναϊκός: “Πονοκέφαλος” το κέντρο για τον Μπόλονι
Λαμία - Παναθηναϊκός: Ο Ρουμάνος τεχνικός πρέπει να λύσει τον γρίφο για το χώρο του κέντρου.

Ο Λάζλο Μπόλονι ανέλαβε το δύσκολο έργο να φέρει ξανά τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών. Ο έμπειρος τεχνικός έκατσε στον πάγκο της ομάδας του για το ματς κόντρα στον Βόλο την περασμένη αγωνιστική. Ωστόσο δεν μπόρεσε να συνδυάσει το πρώτο του παιχνίδι με την πρώτη νίκη των “πράσινων” στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Λαμία ψάχνοντας την πρώτη του νίκη σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για νίκη στο ματς του Σαββάτου με τη Λαμία, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι έχει δεμένα χέρια λόγω των περιορισμένων επιλογών του, ειδικά στο χώρο του κέντρου. Νοκ άουτ τέθηκε από χθες ο Μπουζούκης, ενώ αμφίβολος με κάκωση στο γόνατο είναι ο Αλεξανδρόπουλος. Εκτός πλάνων είναι επίσης ο Αγιούμπ, ενώ ακόμη και ο Βέλεθ που μπορεί να παίξει ως αμυντικό χαφ δεν φαίνεται να προλαβαίνει.

Την ίδια ώρα, ο Μαουρίσιο δεν μπορεί ακόμη να βγάλει 90λεπτο στην ίδια ένταση κι έτσι ο μοναδικός έτοιμος να παίξει όλο το ματς είναι ο Κουρμπέλης. Η άλλη λύση είναι από τον πάγκο ο Σερπέζης. Το παρήγορο για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως ο Βιγιαφάνιες είναι πλέον έτοιμος. Λογικά θα μπει στην αποστολή και θα είναι σε θέση να βοηθήσει για κάποια λεπτά ως αλλαγή, μιας και έχει να αγωνιστεί από τις 14 Μαρτίου.

Θέλει εργομετρικά ο Μπόλινι

Σύμφωνα με τη “” ο Μπόλονι έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας να γίνουν τις επόμενες ημέρες εργομετρικές εξετάσεις για να τσεκάρει το επίπεδο κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Αναλόγως, δε, θα αναπροσαρμόσει και το πρόγραμμα των προπονήσεων και ειδικά τις εντάσσεις, ώστε να βελτιωθεί το δυνατόν περισσότερο η κατάσταση.

Ο Ρουμάνος θέλει ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, να ανεβάσει σταδιακά την ένταση και στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, στα μέσα Νοεμβρίου, να κάνει μία μίνι προετοιμασία στους ποδοσφαιριστές. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι η δουλειά που έγινε στην καλοκαιρινή προετοιμασία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Φυσικά η ευθύνη για αυτό βαραίνει την προηγούμενη τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments