Αθλητισμός

Σλούκας Ολυμπιακός: Γι’ αυτό επέστρεψα στον Πειραιά

Σλούκας Ολυμπιακός: Γι’ αυτό επέστρεψα στον Πειραιά
Σλούκας Ολυμπιακός: Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Euroleague για τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στο λιμάνι.

Η μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό ήταν ο Κώστας Σλούκας. Η επιστροφή του Έλληνα γκαρντ στην ομάδα του Πειραιά έκανε «θόρυβο» σε όλη την Ευρώπη και ενίσχυσε σημαντικά τους «ερυθρόλευκους» στις θέσεις των γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα της Euroleague για τον λόγο που επέστρεψε στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν ήταν στο επίπεδο που της αξίζει.

«Όλη μου τη ζωή προσπαθώ να βρω κίνητρο, αυτή είναι η σωστή λέξη. Νομίζω ότι έπειτα από πέντε χρόνια στην Φένερ έκανα τον κύκλο μου. Το κίνητρο είναι τα πάντα στη ζωή και για τον λόγο αυτό είμαι πίσω. Τι εννοώ κίνητρο; Ο Ολυμπιακός τα τελευταία δύο-τρία χρόνια δεν ήταν στο επίπεδο που του αξίζει. Πιστεύω στην ομάδα. Αποφάσισα να επιστρέψω για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Να κάνω κάτι ξεχωριστό για τους φιλάθλους, για την ομάδα και για μένα», σημείωσε ο Κώστας Σλούκας.

Δείτε τις δηλώσεις του στην κάμερα της Euroleague που τον χαρακτηρίζει «serial winner» σε παράφραση του «serial killer»:

Να θυμίσουμε ότι κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε χθες η Αναντολού Εφές που αγωνίζεται την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Η τουρκική ομάδα δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει στη διάθεσή της τον Σέιν Λάρκιν που πέρασε από τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους και αναμένει τα αποτελέσματα τους.

Εν τω μεταξύ, το γνωστό σάιτ Ringer συνδέει τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι με την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ εν όψει του Draft του ΝΒΑ που θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου. Το αμερικάνικο σάιτ προβλέπει ότι η Θάντερ θα πάει για τον νεαρό φόργουορντ του Ολυμπιακού στη θέση 25 του Draft.

Δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments