Ελλάδα

Έβρος μετανάστες: Τούρκοι στρατιωτικοί δείχνουν περάσματα σε διακινητές – Βίντεο ντοκουμέντο

Έβρος μετανάστες: Τούρκοι στρατιωτικοί δείχνουν περάσματα σε διακινητές – Βίντεο ντοκουμέντο
Έβρος μετανάστες: Οι Τούρκοι στρατιωτικοί δείχνουν περάσματα σε διακινητές και σύμφωνα με τους Έλληνες συνοριοφύλακες, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές λόγω της αγαστής συνεργασίας των Τούρκων με διακινητές μεταναστών καθώς όπως δείχνει βίντεο ντοκουμέντο, στρατιωτικοί από τη γειτονική χώρα τους δείχνουν περάσματα στον Έβρο.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά, όπως λένε οι Έλληνες συνοριοφύλακες μιας και στην οριογραμμή των ελληνικών συνόρων έχουν εντοπιστεί πολλές φορές περίεργες και ύποπτες επαφές Τούρκων, με άτομα που προφανώς ασχολούνται με τη διακίνηση μεταναστών που θέλουν να περάσουν στη χώρα μας. Στο βίντεο, που φαίνεται σε εκπομπή του Open, έχει καταγραφεί περιστατικό πριν από δύο ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα εκείνης της ημέρας, οι Έλληνες συνοριοφύλακες στον Έβρο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό καθώς εντόπισαν Τούρκους στρατιώτες να υποδεικνύουν σημεία του ποταμού σε άτομα που φορούσαν πολιτικά. Και αξίζει να αναφέρουμε πως μόλις η παρουσία των Ελλήνων συνοριοφυλάκων έγινε αντιληπτή, όλοι μαζί έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις ελληνικές Αρχές, δεν είναι μεμονωμένο. Τα ελληνικά περίπολα που «χτενίζουν» ολόκληρη την οριογραμμή των ελληνικών συνόρων έχουν εντοπίσει πολλές φορές περίεργες και ύποπτες επαφές Τούρκων με άτομα που ασχολούνται με τη διακίνηση ατόμων που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα. Πάντως, οι επιχειρήσεις αποτροπής έχουν αυξηθεί στους τελευταίους μήνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments