Αθλητισμός

Γκαρσία Ίβιτς: Αυτή είναι η σύμπτωση που τους ενώνει

Γκαρσία Ίβιτς: Αυτή είναι η σύμπτωση που τους ενώνει
Γκαρσία Ίβιτς: Μια εντυπωσιακή σύμπτωση ενώνει τους δύο αγαπημένους της εξέδρας στην Τούμπα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και έτσι ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε σήμερα την τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου» αφού προπόνησε τους παίκτες της ομάδας, τους οποίους θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ερχόμενη Κυριακή στο Αγρίνιο στο ματς με τον Παναιτωλικό για τη Superleague.

Στην ίδια πόλη και βέβαια απέναντι στον ίδιο αντίπαλο είχε κάνει ντεμπούτο στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και ο Βλάνταν Ίβιτς. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή σύμπτωση που ενώνει δύο ανθρώπους που έχουν αρκετά κοινά στοιχεία στη διαδρομή τους αφού υπήρξαν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και άρχισαν την προπονητική καριέρα τους από την Κ-19 του «Δικέφαλου». Ήταν πριν από σχεδόν 4,5 χρόνια, στις 12 Μαρτίου 2016 όταν ο Βλάνταν Ίβιτς διαδεχόμενος τον Ιγκόρ Τούντορ, έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τότε, ο ΠΑΟΚ είχε φύγει από το Αγρίνιο με μία άνετη νίκη, αφού επικράτησε με 3-0 με δύο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο πρώτο ημίχρονο και ένα ακόμη γκολ του Νίκου Κοροβέση στο δεύτερο. Μένει να διαπιστώσουμε αν οι… συμπτώσεις συνεχιστούν και ο Γκαρσία κάνει μία εκκίνηση ανάλογη με εκείνη του παλιού συμπαίκτη του.

Συγκίνηση στον αποχαιρετισμό του Φερέιρα

Μετά από μια πτήση τριών ωρών η αποστολή του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Άκτιο. Ήταν το τελευταίο ταξίδι με την «ασπρόμαυρη» αποστολή για τον Φερέιρα και τους συνεργάτες του. Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα ήταν και από τους τελευταίους που επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο πριν την πτήση, ενώ όπως συνηθίζει ποτέ δεν σηκώθηκε από τη θέση του κατά τη διάρκεια του τρίωρου ταξιδιού, όπως και οι συνεργάτες του.

Στο αεροπλάνο επικρατούσε σχετική ησυχία με τους παίκτες να παίζουν στα κινητά τους παιχνίδια ή να βλέπουν ταινίες. Όταν πήραν τις βαλίτσες τους οι παίκτες του «Δικέφαλου» αποχαιρέτησαν τον Πορτογάλο τεχνικό και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην μετέπειτα πορεία του. Θυμίζουμε ότι ο Φερέιρα θα αναλάβει τις τύχες στην Παλμέιρας στη Βραζιλία και ελπίζει να επαναφέρει την ομάδα του Σάο Πάουλο στον σωστό δρόμο, καθώς αντιμετωπίζει κρίση. Δείτε το βίντεο με τον αποχαιρετισμό των παικτών του ΠΑΟΚ στον πρώην πλέον τεχνικό τους:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments