Αθλητισμός

Ολυμπιακός ανανεώσεις: Ξεκινούν οι συζητήσεις με Καμαρά, Σισέ και Μπα

Ολυμπιακός ανανεώσεις: Ξεκινούν οι συζητήσεις με Καμαρά, Σισέ και Μπα
Ολυμπιακός ανανεώσεις: Η ομάδα του Πειραιά έχει στόχο να ανανεώσει τα συμβόλαια παικτών που μπορεί να έχουν μεγάλη μεταπωλητική αξία. Άλλωστε, είναι μια τακτική που έχει επιφέρει σπουδαία αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει δώσει παίκτες με μεγάλα ποσά τόσο σε ευρωπαϊκές, όσο και σε άλλες ομάδες. Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι ο Κώστας Τσιμίκας στη Λίβερπουλ και ο Γκιλιέρμε στην Αλ Σαντ του Κατάρ. Πρώτα, βέβαια, κοιτάει να τους ανανεώνει τα συμβόλαιά τους έτσι ώστε να αισθάνονται άνετα στο λιμάνι και αν έρθει μια καλή πρόταση τότε το συζητάει. Όπως έχουν γράψει και πολλοί, η ομάδα του Πειραιά έχει αναδειχθεί σε έναν εξαιρετικό διαπραγματευτή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Ολυμπιακός είναι κοντά να ξεκινήσει συζητήσεις ανανέωσης συμβολαίων για τρεις από τους παίκτες που έχουν αρχίσει εδώ και να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη λίστα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. «Πολύ σύντομα θ΄ αρχίσουν οι συζητήσεις με τον Πιερ Ισά, ατζέντη των Καμαρά, Σισέ και Μπα, ώστε να υπογράψουν νέα καλύτερα συμβόλαια. Λέγεται ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί τα ραντεβού με τον ατζέντη, που έχει υπάρξει και στέλεχος του Ολυμπιακού και διατηρεί άριστη σχέση με τον Φρανσουά Μοντέστο», γράφει η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Πώς κόλλησαν κορωνοϊό Καμαρά, Μπα και Σουντανί

Ο Ολυμπιακός έχει «πληγεί» από τον κορωνοϊό αφού νοσούν από την ασθένεια Covid-19 ο Μαντί Καμαρά, ο Ουσεϊνού Μπα και ο Χιλάλ Σουντανί. Ο πρώτος έχασε τόσο τα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Πόστο για το Champions League, ενώ οι άλλοι δύο έμειναν εκτός από το ματς με τους «δράκους» στην Πορτογαλία.

Πώς, όμως, κόλλησαν οι τρεις παίκτες; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport24.gr, oι υπεύθυνοι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και της τεχνικής ηγεσίας, όπως οφείλει κάθε μεγάλος σύλλογος να κάνει, διερεύνησαν το πως κόλλησαν τον ιό οι τρεις ποδοσφαιριστές και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ήταν μάλλον αναπόφευκτο.

Η αρχή της έρευνας ξεκίνησε από τον Μαντί Καμαρά που αποτέλεσε και το πρώτο χρονικά κρούσμα των τελευταίων ημερών. Ο διεθνής από τη Γουινέα μέσος, κόλλησε κορωνοϊό στο διάστημα που βρέθηκε στο εξωτερικό για υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα και σύμφωνα με όσα γνωρίζουν οι αρμόδιοι, αυτό δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Ο μέσος του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να το… αποφύγει, παρά μόνο αν δεν είχε κληθεί ή δεν είχε πάει για να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. svg%3E

Η συνέχεια ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενη. Ο Μπα κόλλησε από τον Καμαρά, επειδή είναι «κολλητοί» και κάνουν παρέα κάθε μέρα, όλη μέρα, άρα ήταν μάλλον απίθανο να τη γλιτώσει, έως ότου πληροφορηθεί ότι ήταν φορέας του ιού ο πιο καλός του φίλος στην ομάδα. Ευτυχώς, δηλαδή που δεν την πάτησε και ο έτερος «κολλητός», ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Όσο για τον Σουντανί, πέρα από το γεγονός ότι κάνει κι αυτός παρέα με τους προαναφερθέντες, κάθεται δίπλα τους και στα αποδυτήρια, όπου οι ποδοσφαιριστές έχουν συγκεκριμένες θέσεις. Η θέση του είναι διπλανή με εκείνες του Καμαρά και Μπα, οπότε δεν ήταν δύσκολο να κολλήσει κι αυτός τον ιό. Έτσι, οι τρεις συμπαίκτες, αλλά και φίλοι πέρασαν την περιπέτεια του κορωνοϊού και τώρα είναι στη φάση της θεραπείας. Να θυμίσουμε ότι πριν από τους τρεις, την ίδια περιπέτεια υγείας είχαν περάσει Ρούμπεν Σεμέδο, Μαξ Λοβέρα και Μάριος Βρουσάι, να έχουν γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments