Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram: Σάρωσε αυτή η φωτογραφία της – Συγκέντρωσε πάνω από 50.000 likes

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram: Σάρωσε αυτή η φωτογραφία της – Συγκέντρωσε πάνω από 50.000 likes
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram: Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του Just The 2 Of Us η όμορφη παρουσιάστρια, παρότι είχε κάνει ελάχιστες πρόβες.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι το ταίρι του Ηλία Βρεττού και αντικαταστάτρια της Ραχήλ Μακρή στο Just The 2 Of Us, αφού αρχικά τραγουδούσε μαζί με τον γνωστό ερμηνευτή αλλά λόγω ενός ατυχήματός της, είναι αναγκαστικό να απουσιάζει από το μουσικό σόου.

Βέβαια, άγνωστο παραμένει αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα είναι μόνιμα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Open ή θα συμμετέχει καλύπτοντας την εν λόγω κενή θέση για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως και την ώρα του Just The 2 Of Us, αφού είχε ολοκληρώσει την ερμηνεία της στη σκηνή του προγράμματος, ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της και τόσο εκείνη όσο και ο Νίκος Κοκλώνης απάντησαν πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών, οπότε θα δούμε σύντομα τι μέλλει γενέσθαι.

«Είστε έτοιμοι; Απόψε ξεκινάει το ταξίδι μου στο Just The 2 Of Us! Και ξέρετε τι θέλουμε με τον coach μου τον Ηλία Βρεττό… Να μας στείλετε όλη τη θετική σας ενέργεια και να μας στηρίζετε κάθε Σάββατο, για να είναι αυτό το ταξίδι μακρύ! Ο κωδικός μας είναι Α2 και μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή του Open και να μας ψηφίσετε online, με μήνυμα ή καλώντας στο τηλέφωνο».

Αυτή ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram την ημέρα του τηλεοπτικού σόου ζητώντας από το τηλεοπτικό κοινό και τους θαυμαστές της να τη στηρίξουν στο νέο της εγχείρημα. Και μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογραφία σάρωσε συγκεντρώνοντας πάνω από πενήντα χιλιάδες likes, εκτοξεύοντάς τη σίγουρα σε εκείνες με τη μεγαλύτερη απήχηση, αν όχι στην πιο πετυχημένη της, ενώ πολλά ήταν και τα σχόλια συμπαράστασης και ενθουσιασμού για το ότι θα είναι στο Just The 2 Of Us.

Και είναι λογική αυτή η χαρά καθώς πρόκειται για ένα άτομο ιδιαίτερα αγαπητό με φανατικό κοινό από το Survivor, από όπου και έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και από το Dancing With The Stars, ένα σόου μέσα από το οποίο ανέδειξε πόσο καλή χορεύτρια μπορεί να γίνει και πόσο σωστά χειρίζεται το σώμα της. Και τώρα δοκιμάζεται και στο τραγούδι, με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, να τη στηρίζει πλήρως ενώ το ίδιο κάνουν και οι φίλοι της και πρώην συνεργάτες της, όπως η Ναταλία Γερμανού, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που σάρωσε στο Instagram:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments