Video

Ελίφ επεισόδιο 705: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 30/10 – Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη με τη μητέρα της

Ελίφ επεισόδιο 705: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 30/10 – Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη με τη μητέρα της
Ελίφ επεισόδιο 705: Η Ματσιντέ πιστεύει στην αθωότητα της Ρεϊχάν και ζητάει να δει τη Χουμεϊρά για να μιλήσουν για το περιστατικό.

Η Ρεϊχάν είναι συντετριμμένη. Δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό με το κολιέ αλλά βρέθηκε στο δωμάτιο της και η Χουμεϊρά την κατηγορεί. Θέλει να φύγει επειδή η Χουμεϊρά την απέλυσε αλλά η Γιλντίζ την εμποδίζει γιατί πιστεύει στην αθωότητά της. Τη συμβουλεύει να πει την αλήθεια της στη Ματσιντέ. Η Ρεϊχάν όμως νιώθει απαίσια και παρά το γεγονός πως είναι αθώα, θέλει να φύγει. Η Ελίφ είναι πολύ κουρασμένη επειδή καθάριζε το μπάνιο και αποκοιμιέται.

Ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι και η Χουμεϊρά του λέει τι συνέβη με το κολιέ και τη Ρεϊχάν. Ο Ταρίκ χαίρεται όταν το ακούει και συμβουλεύει τη Χουμεϊρά να κάνει ένα μπάνιο και να ξεκουραστεί. Η Χουμεϊρά συμφωνεί μαζί του. Ο Ταρίκ συναντάει στο σαλόνι τη Βιλντάν και της δίνει συγχαρητήρια για την επιτυχία του σχεδίου της. Η Ρεϊχάν είναι απαρηγόρητη και κλαίει. Είναι αποφασισμένη να φύγει. Η Γιλντίζ της λέει πως σε αυτή την περίπτωση θα φύγει και εκείνη μαζί της. Η Ρεϊχάν τη σταματάει και της λέει πως δεν θα μπορέσει να το αντέξει αν παραιτηθεί εξαιτίας της. Αγκαλιάζονται και η Ρεϊχάν φεύγει από την έπαυλη.

Η Ζουλιντέ πιάνει δουλειά σε ένα εστιατόριο στην κουζίνα να πλένει πιάτα. Έχει μαζί της τον Εμιρχάν και υπόσχεται στο αφεντικό της πως το παιδί δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Η Ματσιντέ ζητάει να δει τη Ρεϊχάν και η Γιλντίζ της λέει πως η Χουμεϊρά την απέλυσε. Η Ματσιντέ ζητάει να της πει τι συνέβη. Η Ματσιντέ πιστεύει στην αθωότητα της Ρεϊχάν και ζητάει να δει τη Χουμεϊρά για να μιλήσουν για το περιστατικό. Η Ματσιντέ της λέει πως δεν το χειρίστηκε σωστά. Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη με τη μητέρα της και μισεί τον τρόπο με τον οποία συνεχώς προστατεύει την Ελίφ και τη Ρεϊχάν.

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Γιλντίζ βρίσκει την Ελίφ να κοιμάται στο μπάνιο και τη μεταφέρει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν. Ο Κερέμ μαθαίνει τι συνέβη με το κολιέ και θέλει να μιλήσει στη Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ, η Χουμεϊρά, η Ματσιντέ, ο Κερέμ, η Βιλντάν και η Γιλντίζ συζητούν για τα γεγονότα της ημέρας. Η Ελίφ ξυπνάει και πηγαίνει στο σαλόνι. Ακούει τη συζήτηση και θέλει να κάνει κάτι για να βοηθήσει τη Ρεϊχάν. Έτσι λέει πως εκείνη πήρε το κολιέ. Ο Ταρίκ και η Βιλντάν αιφνιδιάζονται από τη δήλωση της μικρής. Η Ελίφ λέει πως δεν ήθελε να κλέψει το κολιέ, πως το είδε και απλά το φόρεσε και μετά το ξέχασε το δωμάτιο της Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν κάθεται στο πάρκο και είναι απελπισμένη. Δεν ξέρει τι να κάνει ενώ βασανίζεται και από το γεγονός πως τη θεωρούν κλέφτρα. Η Μπιρτσέ ρίχνει μπαίνει στο γραφείο του Γιουνούς και ρίχνει κατά λάθος καφέ στα σχέδια του

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments