Αθλητισμός

Καμαρά Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με το ματς απέναντι στη Σίτι

Καμαρά Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με το ματς απέναντι στη Σίτι
Καμαρά Ολυμπιακός: Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για τη συμμετοχή ή όχι του παίκτη από τη Γουινέα.

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά σίγουρα και ο ίδιος ο παίκτης, θέλουν να δουν τον Μαντί Καματά να αγωνίζεται με τη Μάντσετσερ Σίτι. Όμως, από ό, τι φαίνεται σε μία κλωστή κρίνεται η παρουσία του μέσου από τη Γουινέα στο σπουδαίο ματς για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η συμμετοχή του μέσου του Ολυμπιακού στο ματς της Αγγλίας θα κριθεί όπως όλα δείχνουν αύριο, ενώ δεν αποκλείεται και σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς να βγάλει κάποια ασφαλή συμπεράσματα. Το καθοριστικό τεστ στον Καμαρά θα γίνει σήμερα και αργά το βράδυ ή το αργότερο την Κυριακή το πρωί θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν ο προπονητής του Ολυμπιακού θα μπορεί να τον υπολογίζει για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σίτι.

Μόλις ξεκαθαρίσει του Καμαρά, ο Μαρτίνς θα μπορέσει να καταλήξει στην βασική ενδεκάδα και στον σχηματισμό, με το 4-3-3 να έχει το σαφέστατο προβάδισμα αφού είναι το αγαπημένο σύστημα του Πορτογάλου τεχνικού και τον έχει βοηθήσει να πάρει σπουδαία αποτελέσματα και στην Ευρώπη.

Δοκιμές σήμερα από τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει την ευκαιρία στους νεαποκτηθέντες του Ολυμπιακού να δείξουν τι μπορούν να κάνουν στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Πειραιώτες υποδέχονται το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2) την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague.

Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής έμεινε ο Ραφίνια εν όψει του σπουδαίου ματς στο Μάντσεστερ με τη Σίτι για το Champions League, ενώ στον πάγκο θα μείνουν και άλλοι παίκτες που έχουν δώσει συνεχόμενα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα.

Η «πειραματική» ενδεκάδα του Πορτογάλου τεχνικού

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ντρέγκερ, Σεμέντο, Σισέ και Βινάγκρε. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Πέπε, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν οι Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χασάν.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή συμπληρώνουν Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μπρούμα, Μπρούνο, Κάιπερς, Ελ Αραμπί, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τιάγκο Σίλβα και Βαλμπουενά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments