Αθλητισμός

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Εποχή Γκαρσία στον πάγκο του «Δικέφαλου» – Πώς θα κατεβάσει την ομάδα

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Εποχή Γκαρσία στον πάγκο του «Δικέφαλου» – Πώς θα κατεβάσει την ομάδα
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Στο Αγρίνιο θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του «Δικέφαλου» ο αγαπημένος της εξέδρας των οπαδών του «Δικέφαλου».

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας είναι πάντα μια δύσκολη φάση για τις ομάδες, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία ξέρει από μέσα τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα διαδεχθεί τον Αμπέλ Φερέιρα που έφυγε για τη Βραζιλία και την Παλμέιρας και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του «Δικέφαλου»  στη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική της Superleague (17:15, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2).

Ο Γκαρσία ξέρει ότι πολλά περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν αφού οι τρεις ισοπαλίες στις πέντε αναμετρήσεις που έχει δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για το πρωτάθλημα είναι ήδη πολλές. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει προλάβει να κάνει μόλις… μιάμιση προπόνηση και έτσι δεν πρόκειται να αλλάξει και πολλά από ό, τι είχε σχεδιάσει ο Φερέιρα.

Για αυτό τον λόγο σήμερα θα χρησιμοποιηθεί το πλάνο του Πορτογάλου προκατόχου του και με ελάχιστες ως καμία αλλαγές σε πρόσωπα.Έτσι στο στη διάταξη 3-4-3 επικρατέστεροι να αγωνιστούν είναι οι: Ζίφκοβιτς στο τέρμα, Κρέσπο, Βαρέλα και Ίνγκασον στην άμυνα, Γιαννούλης και Ροντρίγκο στα άκρα, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Σβαμπ στον άξονα, με τους Α. Ζίφκοβιτς, Μουργκ και Τσόλακ ή Τζόλη στην επίθεση.

Να σημειωθεί ότι εκτός μάχης είναι ο Μιχάι που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην προπόνηση της Παρασκευής, θα χειρουργηθεί άμεσα και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Αναλυτικά η αποστολή (που από την Ισπανία μετέβη απευθείας στο Αγρίνιο, χωρίς να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη): Πασχαλάκης, Ζ. Ζίφκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νινούα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίφκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την πρόσληψη του Πάμπλο Γκαρσία

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Αμπέλ Φερέιρα και το επιτελείο του θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Παλμέιρας μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στους δυο συλλόγους. Ευχαριστούμε τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας προστίθενται πλέον οι Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Γιάννης Αμπατζίδης, Χάρης Κομσής και συνεχίζουν οι Γιάννης Αμανατίδης, Δημήτρης Δανιηλίδης, Μάριο Γκαλίνοβιτς και Αλέξανδρος Μανιάτογλου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments