Διεθνή

Επίθεση στο Κεμπέκ: Άντρας μαχαίρωσε πολίτες – Υπάρχουν νεκροί

Επίθεση στο Κεμπέκ: Άντρας μαχαίρωσε πολίτες – Υπάρχουν νεκροί
Επίθεση στο Κεμπέκ: Άντρας ντυμένος με μεσαιωνικά ρούχα μαχαίρωσε πολίτες στην πόλη του Καναδά. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 νεκροί.

Επίθεση με μαχαίρι ή λεπίδα πραγματοποίησε άντρας στο Κεμπέκ με αποτέλεσμα να τραυματίσει πολίτες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν δύο νεκροί. Ο δράστης έχει συλληφθεί. Η Αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους γιατί διεξάγεται έρευνα.

Σύμφωνα με το Radio Canada, υπάρχουν 5 τουλάχιστον τραυματισμένοι και δύο νεκροί. Οι επιθέσεις φαίνεται να έγιναν από ένα άνδρα περίπου 25 ετών, σύμφωνα με την Αστυνομία που δεν έχει ακόμα εξακριβώσει αν ήταν σε λίστες υπόπτων.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ενώ κάποιοι είναι πιο ελαφριά και κάποιοι πιο βαριά τραυματισμένοι. Οι επιθέσεις έγιναν κοντά στο Σατό Φροντενάκ και ο δράστης τελικά συνελήφθη από την Αστυνομία κοντά στο παλιό λιμάνι της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φορούσε ρούχα από την εποχή του Μεσαίωνα. Θυμίζουμε ότι στις 31 Οκτωβρίου εορτάζεται το Haloween και έτσι ο δράστης δεν κίνησε υποψίες αφού οι άνθρωποι φορούν κοστούμια ή βάφονται, όπως στις δικές μας Απόκριες.

Η είδηση, όπως είναι φυσικό, απασχολεί όλα τα διεθνή μέσα τόσο στον Καναδά, όσο και στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία. Δείτε βίντεο:

Δείτε αναφορές άλλων διεθνών ΜΜΕ με φωτογραφίες απο τα σημεία των επιθέσεων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments