Αθλητισμός

Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη διοίκηση

Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη διοίκηση
Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Δεν επηρέασε η κίνηση των οπαδών του «τριφυλλιού» τον μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Αίσθηση προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες η κίνηση αντιπροσωπείας της Θύρας 13 να επισκεφτεί τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να φωνάξει συνθήματα, να ανοίξει πανό και να πάρει το τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2010. Αυτή, όμως, η κίνησε δεν επηρέασε ιδιαίτερα τον Γιάννη Αλαφούζο που δεν έχει σκέψεις να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ομάδας του «τριφυλλιού».

Όπως γράφει η εφημερίδα «Forza», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ γνωρίζει πως μόλις η ομάδα παρουσιάσει το πρόσωπο που μπορεί και ξεκινήσει τα θετικά αποτελέσματα θα κοπάσουν και οι έντονες αντιδράσεις απέναντί του. Για τον λόγο αυτό δεν ανησύχησε από την συγκεκριμένη επίσκεψη και γενικά από το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Συλλόγου.

Όσον αφορά το θέμα της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στο μυαλό του η αποχώρηση, ειδικά όσο είναι «ζεστό» το θέμα του γηπέδου. Εφόσον πάρει τελικά την απόφαση να απεμπλακεί από τα διοικητικά του «τριφυλλιού», αυτό θα γίνει μόνο με την αποδοχή μιας πρότασης που θα τον καλύπτει οικονομικά.

Στα αγωνιστικά νέα του Παναθηναϊκού, ο Λάζλο Μπόλονι σκέφτεται να κάνει ένα μικρό rotation στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αύριο Τετάρτη στις 17:15 στο εξ αναβολής ματς για τη 2η αγωνιστική της Superleague.

Η πρώτη αλλαγή που σκέφτεται ο Μπόλονι, αφορά τη μεσαία γραμμή, όπου ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει αρχίσει να βγάζει κόπωση από τα μαζεμένα παιχνίδια, σε σημείο που να φαντάζει πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να δηλωθεί ο αρχηγός του Παναθηναϊκού -αργότερα μέσα στην ημέρα- για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (4 κίτρινες) στο αυριανό παιχνίδι, προκειμένου να πάρει «ανάσες» και να «καθαρίσει» με τις κάρτες εν όψει των επόμενων αγώνων.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει το κενό του «πράσινου» αρχηγού στη μεσαία γραμμή, παίζοντας δίπλα στον Μαουρίσιο. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή και για το ένα «φτερό» της επίθεσης με τον Γιοάν Μολό να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, πιθανότατα αντί του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ενώ υπάρχει μία σκέψη να πάρει τις απαιτούμενες «ανάσες» απ’ τα non-stop παιχνίδια (και) ο Φεντερίκο Μακέντα. Με τον Αργύρη Καμπετσή να διεκδικεί -σε αυτή την περίπτωση- φανέλα βασικού. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά (και) τη σημερινή τελευταία προπόνηση, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments