Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς στήριξε Μπουχαλάκη – Αγωνία για τη Σίτι

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς στήριξε Μπουχαλάκη – Αγωνία για τη Σίτι
Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπουχαλάκη και τόνισε ότι άπαντες είναι στο πλευρό του και τον στηρίζουν.

Μετά το παιχνίδι με την Πόρτο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης βρέθηκε στο στόχαστρο. Δέχτηκε σκληρή κριτική για τη φάση που έδωσε την ευκαιρία στους «Δράκους» να ανοίξουν το σκορ. Ο Κρητικός χαφ είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει και την ψυχή του για την ομάδα του Πειραιά.

Όπως αναφέρει και το fosonline.gr άλλωστε το είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova παραμονή της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Μπούχα» και τόνισε ότι άπαντες είναι στο πλευρό του και τον στηρίζουν. Και πράγματι από την πρώτη στιγμή στον Ολυμπιακό τον στήριξαν τον Μπουχαλάκη, διότι είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα του Πειραιά. Όλα αυτά δεν έμειναν στα λόγια, αλλά έγιναν και πράξη. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα ο Πέδρο Μαρτίνς όχι απλά έβαλε τον 27χρονο χαφ βασικό, αλλά πήρε και το περιβραχιόνιο.

Ο Μπουχαλάκης είναι ο πρώτος αρχηγός, αλλά συνηθίζεται όταν στην ενδεκάδα είναι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εκείνος να περνάει το περιβραχιόνιο στο αριστερό του μπράτσο. Αυτό δεν έγινε και τόσο ο Μαρτίνς όσο και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον τρόπο τους έδειξαν ότι ο Μπουχαλάκης είναι ο αρχηγός αυτής της ομάδας και είναι σημαντικός για τους «ερυθρόλευκους». Την ίδια ώρα, πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την αγωνία του για τον διεθνή μέσο. Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα έγινε αναγκαστική αλλαγή και ακόμη κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος για τη Σίτι. Θα τον δει και τη Δευτέρα στην προπόνηση στο «Έτιχαντ» και την Τρίτη το πρωί στο ξενοδοχείο.

Με δοκιμασμένη «συνταγή» ο Ολυμπιακός στην Αγγλία

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε τον Κώστα Φορτούνη εκτός της αποστολής του Ολυμπιακού, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (3 Νοεμβρίου στις 22:00) για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ολοκλήρωσε την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» και ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελούν οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Μάλιστα, με το πετυχημένο 4-3-3 της περασμένης σεζόν αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην ερχόμενη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ». Όπως αναφέρεται, η επάνοδος του Καμαρά λύνει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει Μάντσεστερ Σίτι. Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα παρότι έμεινε εκτός δράσης για δώδεκα μέρες, αναμένεται να παίξει βασικός και εφόσον είναι απολύτως καλά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που αποχώρησε με κάποιες ενοχλήσεις από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι δύο τους μαζί με τον Γιαν Εμβιλά αναμένεται να αποτελέσουν την τριάδα του κέντρου.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Ο Σα θα είναι στο τέρμα, με τους Σισέ και Σεμέδο στο κέντρο άμυνας (καθώς ο Μπα είναι νοκ άουτ με κορωνοϊό), τους Ραφίνια και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας, ενώ στην επίθεση ο Βαλμπουενά θα είναι αριστερά, ο Μασούρας έχει προβάδισμα για το δεξί άκρο και ο Ελ Αραμπί θα βρίσκεται στην κορυφή. Η αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης, αναχωρεί για το Μάντσεστερ. Στις 20:30 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου των Πέδρο Μαρτίνς και Μαντί Καμαρά, ενώ στις 21:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση στο «Έτιχαντ».

Ο Κάρλος Γκράντε θα σφυρίξει στο «Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός»

Ο Ισπανός, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, προκειμένου να διευθύνει την αναμέτρηση «Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός», για την 3η αγωνιστική του Champions League. Ο Γκράντε έχει σφυρίξει στο παρελθόν, τους αγώνες «ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός» 2-0 (2016) και «Ολυμπιακός – Κράσνονταρ» 4-0 (2019). Βοηθοί του Ισπανού διαιτητή, ορίσθηκαν οι συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε και Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, ενώ 4ος θα είναι ο Χοσέ Λουϊς Μουνουέρα Μοντέρο, επίσης από την Ισπανία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments