Τεχνολογία

Galaxy Store Samsung: Επανασχεδιασμός και αλλαγές στο app store της

Galaxy Store Samsung: Επανασχεδιασμός και αλλαγές στο app store της
Galaxy Store Samsung: Αλλάζει και επικεντρώνεται περισσότερο στα παιχνίδια.

Η γνωστή εταιρεία Samsung αποφάσισε τον επανασχεδιασμό του app store της, του Galaxy Store, με σκοπό να γίνει πιο προσιτό και φιλικό για τους χρήστες του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από το πλάνο της, στόχος της Samsung είναι να αλλάξει τη φιλοσοφία της εφαρμογής και να επικεντρωθεί περισσότερο στα παιχνίδια, προσελκύοντας παραπάνω εκείνους που απολαμβάνουν παιχνίδια στο κινητό. Έτσι, σχεδιάζει από την αρχή το Galaxy Store, το οποίο θα περιέχει πλέον μόλις δύο καρτέλες, μία για εφαρμογές και μία για games.

Επίσης, έχει σκοπό, κάθε φορά που θα αγοράζετε ένα παιχνίδι από το Galaxy Store αντί για το Google Play, να κερδίζετε πόντους ανταμοιβής που θα μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε για αγορές ενώ συνεχίζονται φυσικά και τα αποκλειστικά promos που διέθετε ήδη το Galaxy Store. Πάντως, η Samsung δεν ξεχνά να υπενθυμίσει πως το app store της είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί κανείς να κατεβάσει το Fortnite, μιας και τόσο η Google όσο και η Apple το απέκλεισαν από τα δικά τους app stores από το περασμένο καλοκαίρι.

Πώς να ενημερώσω μια κατεβασμένη εφαρμογή;

Μπορείτε να ενημερώσετε τις εφαρμογές που έχετε λάβει. Ο αριθμός των εφαρμογών για τις οποίες υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, επισημαίνεται στο εικονίδιο Samsung Galaxy Store. Επιλέξτε το κουμπί που βρίσκεται αριστερά από το κουμπί αρχικής οθόνης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στα στοιχεία «Αγορασμένο» και «Ενημέρωση» στη σελίδα λεπτομερειών αγοράς, για να δείτε τις διαθέσιμες εφαρμογές για ενημέρωση.

Πώς βρίσκω μια ληφθείσα εφαρμογή;

Μπορείτε να βρείτε τις ληφθείσες εφαρμογές και να επαναλάβετε τη λήψη των εφαρμογών που έχετε αγοράσει οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς επιπλέον χρέωση. Μπορείτε να επαναλάβετε τη λήψη εφαρμογών, επιλέγοντας το στοιχείο «Αγορασμένο» το οποίο εμφανίζεται αν κάνετε κλικ στο κουμπί που βρίσκεται αριστερά από το κουμπί αρχικής οθόνης.

Ωστόσο, να τονισθεί πως μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να επαναλάβετε τη λήψη μιας εφαρμογής σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παροχή της υπηρεσίας λόγω αλλαγών στη σύμβαση με τον πωλητή, εξαιτίας κρίσιμων σφαλμάτων στην εφαρμογή ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο που μπορεί να προκαλέσει την απενεργοποίηση των υπηρεσιών παροχής της εφαρμογής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments