Ελλάδα

Φουλ επίθεση του Αρκά στους αρνητές του κορωνοϊού

Φουλ επίθεση του Αρκά στους αρνητές του κορωνοϊού
Αρκάς αρνητές κορωνοϊού: Νέο σκίτσο κατά των συνωμοσιολόγων για την πανδημία του κορωνοϊού δημοσίευσε ο γνωστός σκιτσογράφος.

Ο Αρκάς συνεχίζει τις επιθέσεις κατά των συνωμοσιολόγων που ειδικά στο διαδίκτυο ξεσαλώνουν όλους αυτούς τους μήνες. Ο γνωστός σκιτσογράφος δεν τους έχει αφήσει σε «χλωρό κλαρί» και συνεχίζει την ίδια τακτική και με το νέο του σκίτσο.

Σήμερα το πρωί, όπως βλέπετε και στο σκίτσο παρακάτω, έγραψε: «Καλημέρα. Αν ο κορωνοϊός έφερνε ακράτεια, είναι βέβαιο ότι θα είχαμε αρνητές πάνας». Την αιχμηρή ατάκα τη λέει ένας κύριος με κοστούμι με γραβάτα και πράσινο πουκάμισο, ο οποίος θυμίζει πολλά παλιότερα σκίτσα του Αρκά. Ο σκιτσογράφος τον τελευταίο καιρό ασχολείται ιδιαίτερα με την πανδημία του κορωνοϊού και δεν είναι το πρώτο σκίτσο που «αφιερώνει» στους αρνητές της μάσκας ή του κορωνοϊού συνολικά.

Από τις 6 η ώρα του Σαββάτου το νέο lockdown

Θυμίζουμε ότι σήμερα ανακοινώθηκε, όπως είχε γίνει γνωστό από χθες, ότι πάμε σε γενικό lockdown από το Σάββατο στις 6 το πρωί σε όλη τη χώρα. Τις ανακοινώσεις έκαναν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ στις 3 το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας εξειδίκευσε τα οικονομικά μέτρα. Περισσότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις σε σχέση με το νέο lockdown θα δώσουν Νίκος Χαρδαλιάς και Βασίλης Κοντοζαμάνης στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανάμεσα σε άλλα, είπε:  «Πιστεύω ότι σε αυτή την συγκυρία δεν υπάρχουν περιθώρια για μικροπολιτικά πυροτεχνήματα. Είναι ένα θέμα το οποίο απειλεί όχι απλά όλους τους Έλληνες, απασχολεί όλο τον κόσμο. Δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτήν την προσπάθεια. Και θέλω να τονίσω ότι παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα και σήμερα τα έχει καταφέρει καλύτερα από τις πιο πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά θα παρακαλούσα -το έχω πει πολλές φορές, την ξανακάνω αυτήν την έκκληση- η αμφισβήτηση να είναι αμφισβήτηση στις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης, όχι στα επιστημονικά δεδομένα, όχι στα επιδημιολογικά δεδομένα. Προφανώς οι αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται είναι πολιτικές αποφάσεις, δεν αφορούν τους ειδικούς μας, δεν αφορούν τους γιατρούς μας, εμείς αναλαμβάνουμε στο ακέραιο την ευθύνη των αποφάσεών μας και λογοδοτούμε για αυτές.

Κλείνω λέγοντας ότι έχουμε όλα τα εφόδια για να αμυνθούμε σε αυτή τη νέα, πιο έντονη επίθεση της πανδημίας και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Χρειάζεται να τη δώσουμε, ελπίζαμε ότι δεν θα χρειαζόταν, αλλά χρειάζεται να δώσουμε και αυτή τη μάχη. Πιστεύω ότι μέσα στο 2021, ελπίζω νωρίτερα παρά αργότερα, τα νέα στο επίπεδο των εμβολίων θα είναι τόσο ενθαρρυντικά που θα τελειώσουμε οριστικά με αυτή τη μεγάλη περιπέτεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments