Αθλητισμός

Φορτούνης Μαρτίνς: Με τον Πορτογάλο ο Ολυμπιακός στην υπόθεση του μεσοεπιθετικού

Φορτούνης Μαρτίνς: Με τον Πορτογάλο ο Ολυμπιακός στην υπόθεση του μεσοεπιθετικού
Φορτούνης Μαρτίνς: Αρκετά μεγάλο θέμα έχει προκληθεί στην ελληνική ομάδα.

Τον Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως στηρίζει ο Ολυμπιακός, αναφορικά με την υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, του Έλληνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στην Εθνική Ελλάδας και στους «ερυθρόλευκους».

Ο αθλητής που την περίοδο 2015 με 2016 αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης, αλλά και πρώτος σκόρερ της Super League, φαίνεται πως απασχολεί πολύ και την ελληνική ομάδα και τον Πορτογάλο τεχνικό, κατόπιν της επιλογής του Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να μην τον χρησιμοποιεί αρκετά. Άλλωστε, όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ο Μαρτίνς κάνει ό,τι κάνει στο θέμα του Φορτούνη, και με τόσο δεικτικό μάλιστα, έχοντας την πλήρη διοικητική σύμπραξη.

Πάντως, να αναφέρουμε πως το πρωί της Πέμπτης, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Κώστα Φορτούνη να προπονούνται χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις. Όπως όλα δείχνουν, αμφότεροι θα ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους» στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Ολυμπιακό, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα ξανά με το 4-3-3, με τους Πέπε και Μπρούμα να έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα.

Οι κλήσεις του Φαν’τ Σιπ στην Εθνική Ομάδα περιλαμβάνουν τον Κώστα Φορτούνη

Τις κλήσεις του για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ομάδας ανακοίνωσε την Πέμπτη (5 Νοεμβρίου) ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ. Νέο πρόσωπο, όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στην Ολλανδία με τη Φένλο, ενώ επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε σχέση με το «παράθυρο» του Οκτωβρίου, οι Σιώπης, Τσιμίκας και Μαυρίας. Εκτός πλάνων έμεινε ο Μπακάκης, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο τραυματίας Φούντας, καθώς και ο Λυκογιάννης.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ολλανδού τεχνικού είναι οι Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός. Η Εθνική θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη (11 Νοεμβρίου) σε φιλικό στην Κύπρο, ενώ θα ακολουθήσουν τα ματς του Nations League με Μολδαβία (15 Νοεμβρίου στο Κισινάου) και Σλοβενία (18 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments