Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Αυτός είναι το δεξί χέρι του Ρουμάνου τεχνικού

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Αυτός είναι το δεξί χέρι του Ρουμάνου τεχνικού
Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει «τυφλή» εμπιστοσύνη στον Σεργέι Κουζνέτσοφ.

Κάθε προπονητής έχει τους συνεργάτες με τους οποίους μπορεί να συνεργαστεί καλύτερα και τους εμπιστεύεται για να μεταφέρουν τις οδηγίες του ή τους συμβουλεύεται για ό, τι έχει να κάνει με αυτά που μπορούν να βελτιώσουν την ομάδα του. Αν μιλάμε για τον Λάζλο Μπόλονι και τον Παναθηναϊκό, το δεξί του χέρι είναι ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ. Το μικρό διάστημα που βρίσκεται ο Ρουμάνος τεχνικός στην Ελλάδα είναι αρκετό για να αποκαλύψει ότι ο ίδιος θεωρεί το άλλο του μισό τον βοηθό του. Μάλιστα, στις προπονήσεις πολλές φορές αυτός είναι που έχει το πρώτο πρόσταγμα.

Το θέμα σχολιάζει και η εφημερίδα Sportime που θυμίζει ότι πριν να έρθει ο Μπόλονι στην ομάδα, αυτό που ακουγόταν ήταν ότι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα ήταν αυτός που θα έκανε κουμάντο πέρα από τον έμπειρο τεχνικό. Όμως, ο Κουζνέτσοφ είναι αυτός που έπεται στην ιεραρχία του τεχνικού επιτελείου μετά τον Μπόλονι.

«Τον Συλαϊδόπουλο περιμέναμε ρεπορταζιακά να είναι περί πολλού μετά την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό, φρόντισε όμως με το… καλημέρα ο Μπόλονι και να «κόψει» τον αέρα, αλλά και να δείξει έμπρακτα προτιμήσεις. Ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ, λοιπόν, ο βοηθός του Ρουμάνου, είναι αυτός που παίζει τη μεγαλύτερη μπάλα από κάθε άλλον του σταφ (πιθανότατα και του Μπόλονι συμπεριλαμβανομένου) στο κάθε τι που αφορά την προπονητική καθημερινότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο (7/11, στις 19:30 η ώρα στο ΟΑΚΑ). Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν προθέρμανση και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής, σύμφωνα με την επίσημη «πράσινη» ενημέρωση.. Oι Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιοάν Μολό συνέχισαν με θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο.

Μετά την προπόνηση έγινε γνωστή η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments