Αθλητισμός

Καμαρά Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από τρεις ευρωπαϊκούς συλλόγους

Καμαρά Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από τρεις ευρωπαϊκούς συλλόγους
Καμαρά Ολυμπιακός: O αμυντικός από τη Γουινέα φαίνεται πως είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο τριών, τουλάχιστον, ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού κόντρα στηνΜάντσεστερ Σίτι και το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του παραμένει «ζεστό».

Για αυτό πληροφορίες αναφέρουν πως στο μεταγραφικό στόχαστρο τριών τουλάχιστον ευρωπαϊκών συλλόγων βρίσκεται ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος στην Εθνική Γουινέας και στη Super League για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ποιοι είναι οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Μαντί Καμαρά;

Αρχικά, η Φιορεντίνα εξακολουθεί να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο παρότι φαντάζει πολύ δύσκολο να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση στην προσεχή μεταγραφική περίοδο ελέω κορωνοϊού. Παράλληλα, πολύ θετικές εντυπώσεις για τον παίκτη σχημάτισε και η Μαρσέιγ μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday, ο Καμαρά παρακολουθείται στενά και από την Άστον Βίλα, η οποία ως κλαμπ που συμμετέχει στην Premier League έχει την δυνατότητα να διαθέσει πιο εύκολα τα χρήματα που αξιώνει ο Ολυμπιακός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments