Αθλητισμός

Δημήτρης Πινακάς: Έχει κάνει ντόρο με τις εμφανίσεις του

Δημήτρης Πινακάς: Έχει κάνει ντόρο με τις εμφανίσεις του
Δημήτρης Πινακάς: Έχει ξεσηκώσει τον κόσμο στην Λάρισα, καθώς από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Οι επιδόσεις του έχουν ανοίξει και συζητήσεις για μεταγραφικά σενάρια.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η περίπτωση του Δημήτρη Πινακά μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ΑΕΛ. Ο νεαρός φορ δεν άφησε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου να πάει χαμένη και προσπαθεί να βρίσκει στόχο στα δίχτυα. Και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει τόσο καλά που στην ΑΕΛ καλούνται να λύσουν μια «εξίσωση», όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Η μονιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα ήταν και απόρροια του τραυματισμού που ταλαιπώρησε εσχάτως τον Φιορίν Ντουρμισάι, αν και από την αρχή της σεζόν αρκετές φορές έχουν βρεθεί πλάι πλάι στην επιθετική γραμμή των «βυσσινί». Οι οποίοι μάλιστα εσχάτως άρχισαν να χρησιμοποιούν το 3-5-2 και το ερώτημα πλέον είναι εύλογο.

Από τη στιγμή που ο δεύτερος δείχνει πλέον καλά και ο πρώτος παρουσιάζεται «ζεστός», μπορούν να συνυπάρξουν στο αρχικό τους σχήμα;

Η απάντηση φαντάζει μάλλον καταφατική, αφού ας μην λησμονούμε πως ο 19χρονος στράικερ είναι η «αποκάλυψη» της χρονιάς, ενώ ο 24χρονος παραμένει μία σταθερή αξία. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί ταυτόχρονα στο γήπεδο σε 120 αγωνιστικά λεπτά και το επιμέρους σκορ σε αυτό το διάστημα είναι 3-1 υπέρ της Λάρισας, που παράλληλα έβγαλε μίνιμουμ 3 με 4 «καθαρές» ευκαιρίες, όπως π.χ. το δοκάρι του Ντουρμισάι στη Ριζούπολη. Ετσι βρίσκει δίχτυα κατά μέσο όρο κάθε 40 λεπτά, ενώ γενικότερα απειλεί με μεγάλη συχνότητα.

Μάλιστα το γεγονός πως τα 3 από τα 4 γκολ του Πινακά (το άλλο είναι με πέναλτι) είναι με τον Ντούρμι στον αγωνιστικό χώρο, αποτυπώνει ανάγλυφα η παρουσία του δεύτερου τον «απελευθερώνει» και γενικότερα λειτουργεί υπέρ της ομάδας. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως ο διεθνής επιθετικός πάντα ήταν παίκτης του «εμείς».

Ωστόσο οι καλές επιδόσεις του Πινακά έχουν ανοίξει και την συζήτηση των μεταγραφών γύρω από το όνομά του.  Σύμφωνα με τη Sportday αν ο Πινακάς φτάσει στο επίπεδο της μεγάλης μεταγραφής, η διαδρομή του είναι συγκεκριμένη: Λάρισα – Πειραιάς και μετά βλέπουμε. Ο λόγος είναι απλός. Θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του Καραπιάλη! Όλοι το ξέρουν στον κάμπο και όχι μόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments