Αθλητισμός

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1
Λάτσιο - Γιουβέντους: Με γκολ του Καϊσέδο στις καθυστερήσεις η Λάτσιο έκλεψε τους τρεις βαθμούς από τη Γιουβέντους και έφτασε στους 11 πόντους.

Τρελό ήταν το φινάλε του ματς της Ρώμης ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Γιουβέντους, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το εις βάρος τους σκορ από το 15′ κάνοντας το 1-1 και να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Έτσι, η Γιουβέντους έφτασε τους 13 πόντους και την 3η θέση της Serie A, ενώ στην 9η με 11 πόντους βρίσκεται η Λάτσιο.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό, ενώ η Γιουβέντους ήταν εκείνη που πήρε τα ηνία του αγώνα στο 15′. Ο Κουαδράδο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ρονάλντο άπλωσε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Στα αμέσως επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν χάνοντας ευκαιρίες. Ωστόσο, οι αργές επιστροφές τους έκαναν επικίνδυνους τους “μπιανκονέρι” στην κόντρα με τον Ρονάλντο να χάνει σημαντικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Στσέζνι. Οι παίκτες της Γιουβέντους αμύνονταν σωστά και προσπαθούσαν να τρέξουν στην κόντρα, με λιγότερη ωστόσο συχνότητα σε σχέση με το πρώτο μέρος.Οι γηπεδούχοι πίεζαν με γεμίσματα, όμως λύσεις δεν έβρισκαν, ενώ στο 81΄ είχαν ευκαιρία με κεφαλιά του Μάρουσιτς. Τελικά, στο 90+5′ ο Καϊσέδο βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έπειτα από πάσα του Κορέα, γύρισε και νίκησε τον Στσέζνι για το 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτό το γκολ, ο Ρονάλντο έφτασε τα 27 τέρματα μέσα στο 2020, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Παράλληλα, έχει σκοράρει πλέον και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος με τη φανέλα της Γιουβέντους στη Serie A, κάτι που είχε να γίνει για τους «μπιανκονέρι» από τη σεζόν 2017/18, όταν ο Ντιμπαλά είχε κάνει κάτι αντίστοιχο.

Λάτσιο: Ρέινα, Ατσέρμπι, Ράντου (54′ Χουντ), Φελίπε, Μάρουσιτς, Κατάλντι (77′ Ακπρό), Αλμπέρτο (77′ Περέιρα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φαρές (54΄Λατσάρι), Μουρίκι (54′ Καϊσέδο), Κορέα

Γιουβέντους: Στσέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντεμιράλ, Κουαδράδο, Φραμπίτα, Ραμπιό, Μπέντανκουρ, Κουλουσέβσκι (77′ ΜακΚένι), Μοράτα (89′ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο (76′ Ντιμπάλα)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments