Lifestyle

Έφη Γκούτα: Το πιο όμορφο μπούστο στο ελληνικό Instagram

Έφη Γκούτα: Το πιο όμορφο μπούστο στο ελληνικό Instagram
Έφη Γκούτα: Τo γνωστό μοντέλο ξέρει να πλασάρει ιδανικά το δυνατό του σημείο και να επιβεβαιώνει ότι οι γυναίκες με καμπύλες πάντα θα εντυπωσιάζουν.

Η Έφη Γκούτα έχει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο ελληνικό Instagram. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα κορίτσια, όπως η Άννα Τσάρα ή η Έλενα Κρεμλίδου, που κάνουν το ίδιο, αλλά η Έφη έχει ως βασικό προσόν της τις πλούσιες καμπύλες της. Έτσι, οι followers της περιμένουν πώς και πώς τις αναρτήσεις της.

Η Έφη έγινε γνωστή στο δημοφιλές reality μόδας My Style Rocks της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και αντιληφθήκαμε άμεσα πως θα μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα μετά το πέρας του παιχνιδιού. Μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram, είτε πριν μπει στο παιχνίδι, είτε τώρα, θα έπειθε και τους πλέον δύσπιστους, μιας και η συμπαθέστατη Έφη αρέσκεται στο να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και να «κολάζει’» το ανδρικό κοινό που την παρακολουθεί.

Η μόδα και το fashion design αποτελούν μέρος της ζωής της από πολύ μικρή ηλικία. Η Έφη Γκούτα έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη. Μόλις τελείωσε το σχολείο, αποφάσισε να ακολουθήσει σπουδές αισθητικής. Πιο συγκεκριμένα, είναι απόφοιτη σχολής μακιγιάζ, ενώ έχει πραγματοποιήσει σπουδές και στο σχέδιο μόδας.

Έφη Γκούτα

Έφη Γκούτα

Έφη Γκούτα: Θέλει να είναι ανεξάρτητη

Της αρέσει να είναι ανεξάρτητη και να μην εξαρτιέται από άλλους. Για το λόγο αυτό εργάζεται από τα 17 της. Της αρέσει να περιποιείται πολύ τον εαυτό της, γεγονός που κατά δήλωση της εκφράζει όλες τις Θεσσαλονικιές. Το σχέδιο μόδας την σαγηνεύει καθώς όπως έχει δηλώσει της αρέσει να δημιουργεί. Για το λόγο αυτό όχι απλά σχεδιάζει, αλλά και δημιουργεί δικές της τάσεις.

Μπορεί να βαδίζει μόλις στα 24 της, αλλά έχει ήδη κάνει το όνομα της ιδιαιτέρως γνωστό στο χώρο της μόδας. Πριν εισέλθει στο show του ΣΚΑΪ, αριθμούσε στο Instagram 2.800 λιγότερους ακόλουθους, γεγονός που σημαίνει πως παρά το γεγονός πως αποχώρησε σχετικά γρήγορα, βγήκε κερδισμένη από τη συμμετοχή της. Σε σχέση με το πιο είναι το μεγαλύτερο «ατού» πάνω της, νομίζουμε πως δεν χωρά αμφιβολία.

Έφη Γκούτα: Έχει κάνει σπουδές στην αισθητική

Έφη Γκούτα: Έχει κάνει σπουδές στην αισθητική

Έφη Γκούτα: Δεν διστάζει να βγάλει φωτογραφίες που «κολάζουν»

Έφη Γκούτα: Δεν διστάζει να βγάλει φωτογραφίες που «κολάζουν»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments