Αθλητισμός

ΑΕΚ κορωνοϊός: «Σαρώνει» ο ιός την Ένωση – Άλλα έξι κρούσματα

ΑΕΚ κορωνοϊός: «Σαρώνει» ο ιός την Ένωση – Άλλα έξι κρούσματα
ΑΕΚ κορωνοϊός: Πολύ ανησυχητική είναι η κατάσταση στην Ένω, καθώς εντοπίστηκαν άλλα 6 κρούματα του ιού.

Νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, θετικοί στον ιό είναι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και Εμανουέλ Ινσούα. Ταυτόχρονα, άλλα τρια μέλη του τεχνικού τιμ έχουν και αυτοί προσβληθεί από τον ιό.

Να σημειώσουμε ότι πριν το ματς με τη Ζόρια στην Ουκρανία, θετικός στον ιό είχε εντοπιστεί ο Μιχάλης Μπακάκης. Μετά την επιστροφή της ομάδας από το ταξίδι στην Ουκρανία, θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν οι: Πέτρος Μάνταλος, Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ και Νασίμ Χνιντ, καθώς και και δύο μέλη του τεχνικού τιμ, ο βοηθός προπονητή Νίκος Παναγιωταράς και ο γυμναστής Κώστας Παρασύρης.

Όπως ήταν φυσικό το ματς με τον Άρη στις 8/11 αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων και σήμερα η κατάσταση στην Ένωση χειροτέρευσε. Η ομάδα σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι θα ακολουθήσει και νέος έλεγχος σε όλα τα μέλη του συλλόγου το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η σημερινή ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον τρίτο κατά σειρά έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία, υπήρξαν έξι νέα κρούσματα.

Θετικοί στον ιό Covid-19 βρέθηκαν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Εμάνουελ Ινσούα. Επίσης θετικά στον ιό ανιχνεύτηκαν και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και τα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί κατά την προβλεπόμενη διαδικασία και θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και νέος έλεγχος. Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τη Ζόρια:

«Η ΠΑΕ AEK με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι στον έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, στον οποίο υποβλήθηκαν το πρωί όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας, αμέσως μετά την επιστροφή από την Ουκρανία για τον αγώνα του Europa League με τη Ζόρια, δύο μέλη του προπονητικού τιμ και τέσσερις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19.

Πρόκειται για τον βοηθό προπονητή Νίκο Παναγιωτάρα, τον γυμναστή Κώστα Παρούση και τους ποδοσφαιριστές Πέτρο Μάνταλο, Στράτο Σβάρνα, Γεβχέν Σάκχοφ και Νασίμ Χνιντ.

Η ΠΑΕ AEK, ακολουθώντας πιστά τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, τη Super League και προέβη ήδη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Τα έξι μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και θα ακολουθήσει μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και νέος έλεγχος τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και των υπόλοιπων μελών, που ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζόρια. Η σημερινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα αναβλήθηκε. Ευχές στους προπονητές και ποδοσφαιριστές μας για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments