Αθλητισμός

Μάνταλος ΑΕΚ: Τα καλύτερα έρχονται για τον αρχηγό της Ένωσης

Μάνταλος ΑΕΚ: Τα καλύτερα έρχονται για τον αρχηγό της Ένωσης
Μάνταλος ΑΕΚ: Το κλίμα στην Ένωση για τον αρχηγό έχει αλλάξει για τα καλά.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Πέτρος Μάνταλος είναι από τους παίκτες που έχουν δεχθεί την αυστηρότερη κριτική στην ΑΕΚ. Ό, τι και να γίνει αυτός, αλλά και ο Μιχάλης Μπακάκης, είναι οι πρώτοι που μπαίνουν στο στόχαστρο. Τον Αύγουστο, μάλιστα, ο αρχηγός της Ένωσης βρέθηκε κυριολεκτικά με το ένα πόδι εκτός ομάδας, αφού η πρόταση της Αλ Νασρ είχε γίνει αποδεκτή.

Όμως, η αφερεγγυότητα της ομάδας από το Ντουμπάι, οδήγησε στη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής, που για να λέμε την αλήθεια θα έφερνε αρκετά χρήματα στο ταμείο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αλλά και ένα «γερό» συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή. Τον τελευταίο μήνα, οι φωνές που ασκούσαν κριτική στον Πέτρο Μάνταλο έχουν γίνει ψίθυροι, καθώς είναι από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος της Ένωσης.

Η εφημερίδα Sportime αναφέρεται, μάλιστα, στην περίπτωση του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ και γράφει χαρακτηριστικά: «Θα μοιραστώ κάτι σήμερα, 9 Νοεμβρίου και κρατήστε το καλά. Να είμαστε γεροί και δυνατοί και να φτάσουμε σώοι και αβλαβείς τον Ιανουάριο (ενδεχομένως και το καλοκαίρι) και κανείς, ούτε ο Μάνταλος ούτε και η ΑΕΚ θα θυμούνται το καλοκαιρινό σίριαλ με τη μετακόμιση του «Πετράν» στην Αραβία. Τα καλύτερα, τα πολύ καλύτερα, έρχονται για τον κάπτεν της Ένωσης. Και για το club βεβαίως βεβαίως…».

Κι άλλα κρούσματα κορωνοϊού στην Ένωση

Νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, θετικοί στον ιό είναι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και Εμανουέλ Ινσούα. Ταυτόχρονα, άλλα τρια μέλη του τεχνικού τιμ έχουν και αυτοί προσβληθεί από τον ιό.

Να σημειώσουμε ότι πριν το ματς με τη Ζόρια στην Ουκρανία, θετικός στον ιό είχε εντοπιστεί ο Μιχάλης Μπακάκης. Μετά την επιστροφή της ομάδας από το ταξίδι στην Ουκρανία, θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν οι: Πέτρος Μάνταλος, Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ και Νασίμ Χνιντ, καθώς και και δύο μέλη του τεχνικού τιμ, ο βοηθός προπονητή Νίκος Παναγιωταράς και ο γυμναστής Κώστας Παρασύρης.

Όπως ήταν φυσικό το ματς με τον Άρη στις 8/11 αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων και σήμερα η κατάσταση στην Ένωση χειροτέρευσε. Η ομάδα σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι θα ακολουθήσει και νέος έλεγχος σε όλα τα μέλη του συλλόγου το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments