Ελλάδα

Η απίστευτη ομοιότητα του Μπάιντεν με Έλληνα πολιτικό

Η απίστευτη ομοιότητα του Μπάιντεν με Έλληνα πολιτικό
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ μοιάζει αρκετά με ένα γνωστό Έλληνα πολιτικό.

Μετά από μια μάχη που κράτησε αρκετές ημέρες ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε τις Αμερικανικές εκλογές. Ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε τη στήριξη της πλειοψηφίας των Αμερικανών, ενώ τον υποστήριξαν και οι περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ. Οι εκλογές στην Αμερική είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για όλο τον κόσμο καθώς είναι σημαντικό ποιος θα κάτσει στο οβάλ γραφείο. Φυσικά άμεσα ενδιαφερόμενη είναι και η Ελλάδα καθώς η Αμερική έχει σημαντικό ρόλο στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρά το γεγονός ότι αρκετές περιπτώσεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε επιπλήξει την Τουρκία, η σχέση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν εξαιρετικές. Στην Ελλάδα πιστεύουν ότι με τον Τζο Μπάιντεν η θέση της Ελλάδας θα είναι ισχυρότερη. Ο νέος πλανητάρχης δεν έχει κρύψει ποτέ τη συμπάθεια του για τη χώρα μας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν από τους πρώτους ευχήθηκαν στον 78χρονο πολιτικό.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο παρελθόν, όταν ήταν αντιπρόεδρος του Ομπάμα, ο Μπάιντεν είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα. “Εχω έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα και αισθάνομαι Ελληνας”,ενώ το 2012 στην προεκλογική περίοδο μπήκε στην καφετέρια “Μόκα Καφέ” στο Οχάϊο πλησιάζει μια παρέα που μιλούσαν ελληνικά και τους είπε: «Γεια σας. Είμαι ο Τζο Μπαϊντενόπουλος».

Ένας της παρέας που νόμισε πως επρόκειτο για φάρσα απάντησε λέγοντας: «Χαίρω πολύ, κι εγώ είμαι ο Πωλ Νιούμαν». Όλοι γέλασαν κι αμέσως μετά ο Τζο Μπάιντεν πρόσθεσε δείχνοντας τον ιδιοκτήτη του καφέ: «Ρωτήστε τον Γιώργο και θα σας πει ποιος είναι ο πιο φιλέλληνας Ιρλανδικής καταγωγής Αμερικανός», εννοώντας φυσικά τον εαυτό του.

Η ομοιότητα του Μπάιντεν με Έλληνα πολιτικό

Όλα τα παραπάνω ήταν γνωστά. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι υπάρχει Έλληνας πολιτικός που μοιάζει αρκετά με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Πικραμμένο. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η γυναίκα του ήταν η πρώτη που εντόπισε αυτή την ομοιότητα. Τότε ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι μοιάζει με τον Μπάιντεν και ένα περιστατικό ήρθε να επιβεβαιώσει τις υποψίες της συζύγου του.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Πικραμμένο πριν λίγο καιρό κάποιοι Αμερικανοί τουρίστες τον εντώπισαν στην Ακρόπολη και πίστευαν ότι είδαν τον Τζο Μπάιντεν.Μάλιστα, ακούστηκαν να αναρωτιούνται φωναχτά «Is this Joe Biden?», δηλαδή «είναι αυτός ο Τζο Μπάιντεν»;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments