Αθλητισμός

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Δουλειά σε φυσική κατάσταση και τακτική

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Δουλειά σε φυσική κατάσταση και τακτική
Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Ο Ουρουγουανός τεχνικός εκμεταλλεύεται την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες για να περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε μέσα σε λίγες μέρες τον ΠΑΟΚ και είχε μπροστά στου ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ουρουγουανός τεχνικός κατάφερε να πάει την ομάδα στη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Φυσικά σε αυτά τα παιχνίδια ξεχωρίζει η μεγάλη νίκη κόντρα στην Αϊτχόφεν που έβαλε τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι για την πρόκριση στους “32” του Europa League.

Ο Γκαρσία έχει αναλάβει μια ομάδα που δεν είναι δική του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει μέσα από τα παιχνίδια να περάσει τη δική του φιλοσοφία.  Η νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα στον Πάμπλο Γκαρσία να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς με τους παίκτες που θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη.

Τα φροντιστήρια του Γκαρσία

Τις επόμενες ημέρες θα απουσιάσουν πέντε παίκτες (Ίνγκασον, Τσόλακ, Τζόλης, Τσιγγάρας και Μιχαηλίδης) και ο τραυματίας Γιαννούλης. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, αφού δώσει μερικές ανάσες για κάποιες μέρες, θα δουλέψει στον τομέα της φυσικής κατάστασης και στην τακτική.

Άλλωστε, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μπροστά του ένα σερί από δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια, αφού θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ στην Τούμπα, θα πάει στην Ολλανδία για να παίξει με την Αϊντχόφεν, ακολουθούν οι εκτός αγώνες με Λαμία και Ομόνοια και μετά παίζουν με Αστέρα Τρίπολης και Γρανάδα στην Τούμπα. Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς είναι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ μένει να ξεκαθαρίσει το πότε θα διεξαχθεί το αναβληθέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments