Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Έξαλλος με τους τρεις ο Πορτογάλος

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Έξαλλος με τους τρεις ο Πορτογάλος
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τα καμώματα των τριών ποδοσφαιριστών του που βρέθηκαν στο party σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε ένα παράνομο party σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ανάμεσα στους θαμώνες του συγκεκριμένου party ήταν και τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αργότερα έγινε γνωστό ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες ήταν οι Ρούμπεν Σεμέδο, Μπρούνο και ο Λαζάρ Ρατζέλοβιτς. Μάλιστα, η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα τονίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα τιμωρηθούν με το μεγαλύτερο χρηματικό πρόστιμο.

Το γεγονός ότι τρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές επέλεξαν να διασκεδάσουν μετά τα μεσάνυχτα είναι από μόνο του ένα σημαντικό παράπτωμα. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι η χώρα έχει μπει σε καθεστώς lockdown τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά. Όλα τα παραπάνω έχουν κάνει έξαλλο τον Πέδρο Μαρτίνς που βλέπει να δημιουργείται μια αναστάτωση από το πουθενά. Ειδικότερα σε μια περίοδο που η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και τα αποτελέσματα είναι θετικά για τους “ερυθρόλευκους”.

Θα τους τα ψάλει ο Μαρτίνς

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να τους τα… ψάλλει για την ανεύθυνη συμπεριφορά τους. Ο Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και ο Μπρούνο αναχώρησαν για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες, αλλά σίγουρα όταν θα επιστρέψουν το θέμα θα συζητηθεί ξανά και θα υπάρξει μήνυμα και στους υπόλοιπους για να μην υπάρξει ανάλογο… κρούσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ήταν σε έντονο ύφος με μηνύματα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι το χρηματικό πρόστιμο θα δοθεί σαν δωρεά στο ΕΣΥ. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments