Nέα της αγοράς

COSMOTE TV: Οι κορυφαίοι τίτλοι της εβδομάδας 2-8/11

COSMOTE TV: Οι κορυφαίοι τίτλοι της εβδομάδας 2-8/11
Νέοι κινηματογραφικοί τίτλοι αμέσως μετά την έξοδό τους στις αίθουσες, που προστέθηκαν στην on demand υπηρεσία της COSMOTE TV για ενοικίαση ταινιών Movies Club, βρέθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών την εβδομάδα 2-8/11.

Ειδικότερα, την πρώτη θέση μεταξύ των ενοικιάσεων, κατέλαβε το εκρηκτικό θρίλερ «Έκρηξη Θυμού» (Unhinged) με τον Ράσελ Κρόου, παρουσιάζοντας μία μαραθώνια καταδίωξη, που ξεκινά ύστερα από τον διαπληκτισμό ενός άνδρα με ψυχική διαταραχή με μία άγνωστη γυναίκα στον δρόμο.

Στα κανάλια COSMOTE CINEMA, την εβδομάδα που πέρασε, ξεχώρισε η πρεμιέρα του υποψήφιου για 2 OSCAR® βιογραφικού δράματος «Harriet», για την αληθινή ιστορία της Χάριετ Τάμπμαν, της Αφροαμερικανής που ξέφυγε από τα δεσμά της δουλείας και κατάφερε να απελευθερώσει εκατοντάδες άλλους σκλάβους.

Από τις κορυφαίες προτιμήσεις δεν λείπουν φυσικά νέες παραγωγές που έχουν προστεθεί στο τηλεοπτικό μπουκέτο της COSMOTE TV. Δημοφιλέστεροι τίτλοι της εβδομάδας, το ιταλικό αστυνομικό θρίλερ «Petra» και το γαλλικό «The Traveller» με τον Έρικ Καντονά, στον ρόλο ενός ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ, του οποίου οι ερευνητικές μέθοδοι φέρνουν την αντίδραση των αστυνομικών αρχών και των κατοίκων της περιοχής.

Από τα ντοκιμαντέρ που προβάλλονται στο COSMOTE HISTORY HD, «νικητής» της εβδομάδας 2-8/11 αναδείχθηκε η «Τραγωδία του Αιγαίου» του πολυβραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη Βασίλη Μάρου, ενώ το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου στράφηκε στις μάχες των ελληνικών ομάδων στα UEFA Champions League και UEFA Europa League, καθώς και στις αναμετρήσεις της Premier League. Τα παιχνίδια που διαμόρφωσαν την πρώτη τριάδα είναι τα Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Αϊντχόφεν και Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments