Αθλητισμός

Μπρούνο Ολυμπιακός: Μίλησε με τον Βραζιλιάνο ο Μαρτίνς για το πάρτι

Μπρούνο Ολυμπιακός: Μίλησε με τον Βραζιλιάνο ο Μαρτίνς για το πάρτι
Μπρούνο Ολυμπιακός: Τετ-α-τετ με τον πλάγιο μέσο είχε ο Πέδρο Μαρτίνς, για να συζητήσουν όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο πάρτι.

Φαίνεται πως τα… είπαν ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών του μετά τη συμμετοχή του στο «κορωνο-πάρτι» σε ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού.

Μετανιωμένος ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκε την Τρίτη (10 Νοεμβρίου) στου Ρέντη και τα είπε για λίγο με τον Πορτογάλο τεχνικό, με τον Μπρούνο να εμφανίζεται μετανιωμένος για όσα έγιναν ενώ ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών του.

Όσο αφορά στο πρόστιμο που θα επιβληθεί στους τρεις «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με πληροφορίες από τη «Live Sport», θα είναι το υψηλότερο και θα φτάνει συνολικά περίπου στις εξήντα χιλιάδες ευρώ.

Μετά τον Φελίπε Μπρούνο, ακολουθούν ο Ρούμπεν Σεμέδο και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

Θυμίζουμε πως ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς με της Σερβίας. Οπότε αυτός που έμεινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, από την τριάδα του «κορωνο-πάρτι» ήταν ο Φελίπε Μπρούνο, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που τα άκουσε από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Για αυτό από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει και τους Σεμέδο και Ραντζέλοβιτς που απουσιάζουν με τις ομάδες των χωρών τους, προκειμένου να τους μιλήσει και να στείλει ένα μήνυμα υπευθυνότητας σε όλους το οποίο αναφέρεται πως θα είναι ηχηρό και για τους τρεις αφού κανένας δεν θέλει να επαναληφθεί ανάλογο σκηνικό στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το «κορωνο-πάρτι»

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments