Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Και πάλι στο προσκήνιο ο Βραζιλιάνος

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Και πάλι στο προσκήνιο ο Βραζιλιάνος
Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μπακ.

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Ωστόσο υπήρχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που ο Πέδρο Μαρτίνς τους ήθελε στην ομάδα του, αλλά ο σύλλογος δεν πρόλαβε να τους αποκτήσει. Φέτος εξαιτίας των όσων πρωτόγνωρων ζούμε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι τόσο μακριά όσο τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι στόχοι του καλοκαιριού να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ματέους Ρέις για τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε τον νεαρό μπακ και αυτό δεν έχει αλλάξει. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν κάνει κίνηση για την απόκτηση του, αλλά ο πρόεδρος της Ρίο Άβε έπαιζε παιχνίδια τακτικής προκειμένου να ανεβάσει την τιμή του παίκτη. Φυσικά ο ίδιος ο νεαρός μπακ ήθελε σαν τρελός να έρθει στον Ολυμπιακό καθώς έκρινε πως είναι ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα του.

Νέο μπάσιμο για Ρέις

Σύμφωνα με την «Live Sport» που επικαλείται πληροφορίες από την Πορτογαλία οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, τον οποίο θα μπορούν να αποκτήσουν ως ελεύθερο, αφού το συμβόλαιό του με την Ρίο Άβε επνέει τον Ιούνιο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν μια λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Χολέμπας έχει υπογράψει για έναν χρόνο, ενώ ο Βινάγκρε αποκτήθηκε δανεικός με υψηλή οψιόν αγοράς. Ο Ρέις έχει τεθεί στο περιθώριο από την Ρίο Άβε όταν αρνήθηκε να αγωνιστεί στο ματς με την Γκιμαράες στα τέλη Σεπτεμβρίου, πιέζοντας την διοίκηση της ομάδας του να τον αφήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος μπακ έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί και έχει αρνηθεί τις προσφορές από συλλόγους της Ρωσίας και του Κατάρ, προτιμώντας να μείνει ελεύθερος. Υπενθυμίζεται ότι τα είχε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό ως προς το οικονομικό, αλλά και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και δεν αποκλείεται η Ρίο Άβε να αλλάξει τη στάση της προκειμένου να μη χάσει τον παίκτη χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments