Αθλητισμός

Ολυμπιακός δανεικοί: Άγρυπνο το μάτι των «ερυθρόλευκων» πάνω στους παίκτες που έχουν δανείσει

Ολυμπιακός δανεικοί: Άγρυπνο το μάτι των «ερυθρόλευκων» πάνω στους παίκτες που έχουν δανείσει
Ολυμπιακός δανεικοί: Οι Πειραιώτες παρακολουθούν τους παίκτες που έχουν δανείσει σε άλλες ομάδες και υπάρχει έλεγχος της προόδου τους.

Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια στην αρχή της σεζόν έχει ένα μεγάλο ρόστερ ποδοσφαιριστών που στη συνέχεια μικραίνει με δανεισμούς ποδοσφαιριστών. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να παίρνουν ποδοσφαιριστές που μπορεί να μην αγωνίζονται κατευθείαν για την πρώτη ομάδα, αλλά με την πάροδο των χρόνων και την πρόοδό τους να κάνουν το βήμα για αυτή.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί συνεχώς τους ποδοσφαιριστές που έχει δανείσει, δεν αφήνει στην τύχη αυτή την επένδυση που έχει κάνει. Αν μιλάμε για τη φετινή σεζόν, οι Γιάννης Μασούρας και Νίκολα Τσούμιτς σε Γκόρνικ και Σπόρινγκ Χιχόν αντίστοιχα, είναι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι τα πηγαίνουν αρκετά καλά. Πέρα φυσικά και από τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Έχουν βρει τον ρόλο τους στις ομάδες που βρίσκονται και δείχνουν να βελτιώνονται συνεχώς. Επίσης, και ο Γιασίν Μεριά στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Ρίζεσπορ τα πηγαίνει καλά. Δεν έχει χάσει λεπτό από τους αγώνες των Τούρκων και συνεχίζει σε καλό ρυθμό.

Εν τω μεταξύ, ανησυχία έχει προκαλέσει στον Ρέντη το νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Ο 18χρονος άσος του Ολυμπιακού Βασίλης Σουρλής, τέσσερις μέρες πριν από τα γενέθλιά του, εντοπίστηκε θετικός στον ιό με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συμπαίκτες του.

Να σημειώσουμε ότι η ανησυχία μεγαλώνει από το γεγονός ότι ο νεαρός άσος έκανε προπονήσεις στον Ρέντη τις προηγούμενες μέρες.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό έφεραν την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων, αλλά τώρα λόγω του κορωνοϊού δεν θα αγωνιστεί με το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός άσος των Πειραιωτών έχει παίξει σε όλα τα κλιμάκια των μικρότερων Εθνικών και έφτασε μία ανάσα από το ντεμπούτο του στην Κ-21.

Ο κορωνοϊός, ωστόσο, θα στερήσει από τον Βασίλη Σουρλή το ντεμπούτο του, αφού μετά το τεστ που έκανε στην Εθνική ομάδα βρέθηκε θετικός. Ο νεαρός άσος νοσεί από την Covid-19 και είναι ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού που βγαίνει θετικός. Ο ποδοσφαιριστής έχει μπει ήδη σε καραντίνα και θα παραμείνει σπίτι του για το επόμενο διάστημα μέχρι να υπάρξει αρνητικό τεστ. Θα ακολουθήσει και αυτός την ίδια διαδικασία που ακολούθησαν και οι συμπαίκτες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments