Πολιτική

Δένδιας κορωνοϊός: Αρνητικό το τεστ του υπουργού – Παραμένει σε καραντίνα

Δένδιας κορωνοϊός: Αρνητικό το τεστ του υπουργού – Παραμένει σε καραντίνα
Δένδιας κορωνοϊός: Ο υπουργός Εξωτερικών είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Σε καραντίνα έχει τεθεί από το απόγευμα της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, καθώς στις αρχές της εβδομάδας διαπιστώθηκε ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα, Μιχαήλ – Χρήστο Διάμεση, που βρισκόταν στην Αθήνα για διαβουλεύσεις και βρέθηκε θετικός στον Sars-Cov-2.

Με ανάρτησή του στο twitter ο κ. Δένδιας ενημέρωσε ότι είναι αρνητικός όπως έδειξε το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για την υγεία του: “Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για την υγεία μου και τα πολλά μηνύματα. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του rapid test δεν έχω προσβληθεί από Covid-19. Θα παραμείνω σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους” έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή του:

Όπως είναι φυσικό θα παραμείνει τις επόμενες μέρες απομονωμένος προληπτικά ενώ το πρόγραμμά του ακυρώνεται έως το τέλος της εβδομάδας. Έτσι, δεν θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Σαμέχ Σούκρι, και δεν θα παραστεί στο δείπνο προς τιμήν του προέδρου της Αιγύπτου, Φατάχ Αλ Σίσι, που βρίσκονται στην Αθήνα.

Σε καραντίνα και ο Κώστας Φραγκογιάννης:

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε επίσης γνωστό ότι σε καραντίνα μπαίνει προληπτικά και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, που επίσης είχε έρθει σε επαφή με τον κ. Διάμεση. Όπως και ο κ. Δένδιας και ο κ. Φραγκογιάννης υποβλήθηκε σε rapid test, που βγήκε αρνητικό. Η εξέταση θα επαναληφθεί την Παρασκευή και τη Δευτέρα.

“Σήμερα μπήκα σε προληπτική καραντίνα, μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό. Το πρώτο rapid τεστ βγήκε αρνητικό. Θα επαναληφθεί Παρασκευή και Δευτέρα” έγραψε ο υφυπουργός στο twitter.

H ανάρτησή του:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments