Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Προς συμφωνία για τρία χρόνια με συμβολή Μελισσανίδη

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Προς συμφωνία για τρία χρόνια με συμβολή Μελισσανίδη
Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Η Ένωση με τον Κροάτη βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η ΑΕΚ χτυπήθηκε τις τελευταίες ημέρες από τον κορωνοϊό καθώς περισσότερα από δέκα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες δίνουν στην Ένωση την ευκαιρία να τρέξει κάποιες διαδικασίες που δεν μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει αγωνιστική δράση. Ένα από αυτά είναι τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2021. Για τους “κιτρινόμαυρους” υπάρχουν τρεις ανοιχτές υποθέσεις.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Χρήστου Αλμπάνη, Νέλσον Ολιβέιρα και Μάρκο Λιβάγια. Η Ένωση έχει κάνει κίνηση για να κρατήσει και τους τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Αυτή που φαντάζει πιο κοντά στην ολοκλήρωση της είναι αυτή του Κροάτης επιθετικού. Ενός ποδοσφαιριστή που αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους στη χώρα μας και τον αγαπημένο των φίλων της ΑΕΚ.

Ανέλαβε δράση ο Μελισσανίδης

Οι δυο πλευρές ήρθαν σε επαφή λίγο πριν το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. Η ΑΕΚ κατέθεσε μια συγκεκριμένη πρόταση στον Λιβάγια, αλλά δεν ήταν στα οικονομικά “θέλω” του έμπειρου σέντερ φορ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά την απόσταση στο οικονομικό αμφότεροι θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Λιβάγια περνάει καλά στη χώρα μας, ενώ την ίδια στιγμή η σύζυγος του περιμένει το δεύτερο παιδί τους και δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο μια αλλαγή περιβάλλοντος στην παρούσα φάση.

Όπως γράφει η «SportDay», ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να είναι έτοιμος να αναλάβει δράση αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάγια. Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Κροάτη επιθετικό και πλησιάζει η στιγμή που το θέμα θα τελειώσει με τη συμβολή του Μελισσανίδη.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η συμφωνία κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο. Μάλιστα, στην ΑΕΚ φέρονται διατεθειμένοι το συμβόλαιο του Λιβάγια να έχει ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι και να εκπνεύσει το καλοκαίρι του 2024. Στην ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία ότι με τη συμβολή του Μελισσανίδη θα υπάρξει θετική κατάληξη, κάτι που είχε γίνει και στο παρελθόν με τις αντίστοιχες περιπτώσεις των Μάνταλου, Βράνιες και Μπακασέτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments