Πολιτική

Νίκος Παππάς: Σενάρια συγκυβέρνησης δεν αφορούν την Αριστερά

Νίκος Παππάς: Σενάρια συγκυβέρνησης δεν αφορούν την Αριστερά
Νίκος Παππάς: Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ενδιαφέρεται για συγκυβέρνηση.

Πυκνώνουν τα σενάρια συγκυβέρνησης, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι φανερό ότι «κατέβασε τα μολύβια» στο θέμα της προετοιμασίας για την πανδημία και την οικονομία, παρατηρεί ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι αυτά τα σενάρια δεν «αφορούν την Αριστερά».

Ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως δεν κάνει τυχαία παραδοχές, αλλά πρόκειται για «εμφατικό παρόν της εσωκομματικής ομάδας που υπηρετεί» ενώ για την εικόνα του Πρωθυπουργού χθες στη Βουλή σημείωσε πως με άγχος ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να διώξει τα σενάρια συγκυβέρνησης τα οποία ολοένα και πυκνώνουν. Τέτοια σενάρια, είπε χαρακτηριστικά, «ιχνηλατούνται από κέντρα που θέλουν να εφαρμοστεί το γιατρικό της έκθεσης Πισσαρίδη» και για άλλη μια φορά ο βουλευτής Νοτίου τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως αυτά «δεν αφορούν την Αριστερά».

“Τελείωσαν τα χαλαρά τριήμερα για τον Κύριο Μητσοτάκη”

Ερωτηθείς για την πρόσφατη δημοσκόπηση της ALCO, ο κ. Παππάς, παρατηρώντας τους δείκτες δυσαρέσκειας του κόσμου στους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία και στην οικονομία, σχολίασε πως «τελειώσανε τα χαλαρά τριήμερα του κ. Μητσοτάκη» ενώ ειδικά για την πρόθεση ψήφου υπενθύμισε πως ως δείκτης υπολείπεται πάντα των άλλων ποιοτικών και συστηματικά υπερεκτιμά τα ποσοστά της κυβέρνησης όταν αντιθέτως υποεκτιμά αυτά του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την συνέχεια που προμηνύεται ιδιαιτέρως δύσκολη για την κοινωνία, ο Νίκος Παππάς στάθηκε στο ρόλο της Αριστεράς, η οποία θα πρέπει να είναι έτοιμη εμβαθύνοντας το πρόγραμμα της, διευρύνοντας το στην επιχειρηματικότητα, στα συνδικάτα και ιδιαίτερα στους τομείς κοινωνικής αλληλεγγύης, εκεί ακριβώς που η κοινωνία «έχει ανάγκη να δει την Αριστερά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments