Ελλάδα

Στην Καρδίτσα περάσανε χειροπέδες σε ζευγάρι που καθόταν σε πάρκο

Στην Καρδίτσα περάσανε χειροπέδες σε ζευγάρι που καθόταν σε πάρκο
Ένα τρομερό περιστατικό έγινε στην Καρδίτσα με την αστυνομία να περνάει χειροπέδες σε ένα ζευγάρι που καθόταν σε πάρκο.

Από τη στιγμή που εφαρμόστηκε το δεύτερο lockdown οι αστυνομικοί έχουν ξεχυθεί στους δρόμους προκειμένου να πραγματοποιήσουν τους απαραίτητους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων περιορισμού. Ωστόσο δεν έχουν λείψει και οι καταγγελίες για αστυνομική αυθαιρεσία σε κάποιες περιπτώσεις. Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είχαμε και στην Καρδίτσα το απόγευμα του Σαββάτου καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος της αστυνομίας έγινε ένα ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ δυο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επιτέθηκαν σε ένα νεαρό ζευγάρι που απλά καθόταν σε ένα πάρκο της περιοχής. Μάλιστα δεν δίστασαν να τους ρίξουν στο έδαφος για να τους περάσουν χειροπέδες. Από τις μαρτυρίες δεν προκύπτει να είχαν προχωρήσει κάποια παράνομη πράξη νωρίτερα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε πριν από τις 21:00 οπότε δεν ίσχυε η απαγόρευση κυκλοφορίας. Φυσικά όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο δεν υπήρχε και κανένας συνωστισμός για να προκαλέσει τέτοια αντίδραση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το βίντεο φαίνεται και η έντονη αντίδραση των ανθρώπων που βρέθηκαν στην περιοχή και ζήτησαν από την αστυνομία να μάθουν ποιος είναι ο λόγος που φέρονται βίαια στο ζευγάρι. Μάλιστα από τις φωνές που ακούγονται στο βίντεο ακούγεται ότι ο αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις την στιγμή που είχε ήδη βάλει χειροπέδες. Αυτό προκάλεσε και την έκρηξη των πολιτών που είχαν μαζευτεί στο σημείο μετά από όσα έγιναν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments