Αθλητισμός

Γήπεδο στον Βοτανικό: Στα χέρια του Μητσοτάκη το σχέδιο

Γήπεδο στον Βοτανικό: Στα χέρια του Μητσοτάκη το σχέδιο
Γήπεδο στον Βοτανικό: Είναι το θέμα των τελευταίων ημερών για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του.

Το γήπεδο στον Βοτανικό αποτελεί ένα από τα θέματα συζήτησης των τελευταίων ημερών για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του, ίσως και το πιο βασικό, καθώς υπάρχουν νές πληροφορίες.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην περιοχή και η εφημερίδα «Live Sport» δίνει συνέχεια, αναφέροντας πως το τελικό σχέδιο για το μεγάλο έργο της Αθήνας βρίσκεται στο γραφείο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα, εκείνος θα είναι αυτός που μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανάψει το «πράσινο φως» για τις ανακοινώσεις, αλλά και για τις επαφές με το Ταμείο Ανάπτυξης, το οποίο θα είναι εκ των βασικών πυλώνων της χρηματοδότησης του project.

Σε σχέση με τη δυσαρέσκεια που διαρρέεται από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το γεγονός ότι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ βρίσκεται εκτός Διπλής Ανάπλασης: με βάση τα όσα προκύπτουν, η απόφαση τα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου να μην εισαχθούν στο ίδιο νομοσχέδιο αποδίδεται στον μεγάλο κίνδυνο προσφυγών, που θα καθυστερούσαν το έργο.

Σημειώνεται, δε, πως η ΚΑΕ θα πρέπει να περιμένει τη νομική θωράκιση για την κατασκευή του κλειστού στο όμορο οικόπεδο, μια διαδικασία που θα τραβήξει σε χρόνο, σε αντίθεση με ό,τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της Διπλής Ανάπλασης.

Τι δήλωσε για τις εξελίξεις με τον Βοτανικό ο Παναγιώτης Μαλακατές

Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα αναφορικά με τη Διπλή Ανάπλαση, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, προέβη σε τοποθέτηση, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκπομπής. Ζήτησε από όλους να δείξουν ψυχραιμία και νηφαλιότητα και να προσέχουν την υγεία τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Δεν είναι όμως δυνατόν να απαντάω σε κάθε δημοσίευμα που βγαίνει στον αέρα. Γνωρίζουν όλοι ότι θα ενημερώσουμε υπεύθυνα όπως άλλωστε οφείλουμε όταν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση ή ενημέρωση από την πλευρά του Δήμου και θα εισηγηθούμε από την πλευρά μας θετικά ή αρνητικά ανάλογα με το περιεχόμενο των εξαγγελιών.

Παρακαλώ για ηρεμία και νηφαλιότητα και να είστε όλοι υγιείς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε»», σημείωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments