Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Για αυτά τα ταλέντα από την Ελλάδα ενδιαφέρεται ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Για αυτά τα ταλέντα από την Ελλάδα ενδιαφέρεται ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός μεταγραφές: Τρεις νεαροί Έλληνες παίκτες έχουν «γυαλίσει» στον Πορτογάλο τεχνικό και τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά.

Μπορεί να είμαστε λίγο μετά τα μέσα του Νοεμβρίου, όμως, όλες οι ομάδες έχουν στον νου τους την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό, που δεν παύουν να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Super League και από το εξωτερικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, με τη βοήθεια των σκάουτερ της ομάδας, φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει τρία ταλέντα από τη Super League που όντως έχουν κάνει πολύ καλά παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», η ομάδα του Πειραιά έχει ψηλά στη λίστα της τους Δημήτρη Πινακά, Αμπντούλ Ουές και Απόστολο Κωνσταντόπουλο από ΑΕΛ, ΟΦΗ και Παναιτωλικό, αντίστοιχα. Και οι τρεις έχουν πραγματοποιήσει ελπιδοφόρες εμφανίσεις και δείχνουν ότι έχουν τα φόντα να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Εν τω μεταξύ, ένας παίκτης που είναι επιλογή του Μαρτίνς δείχνει να έχει μείνει πίσω στην ιεραρχία της ομάδας. Ο λόγος για τον Μάξι Λοβέρα. Όταν ήρθε στην Ελλάδα ο Λοβέρα, θεωρήθηκε ως μια σπουδαία επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Όμως, ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η εφημερίδα Sportime έχει αναφορά στην περίπτωσή του στη στήλη «Παρασκήνια» του Σαββάτου. Όπως γράφει το sportime.gr: «Μπορεί ο Λοβέρα να μην ανήκει στο γκρουπ των κυρίων (σ.σ.: και φυσικά ΔΕΝ ήταν μόνο οι 3 που βγήκαν στη δημοσιότητα) που πήγαν να παρτάρουν εν μέσω lockdown, αλλά αποτελεί την μεγαλύτερη απογοήτευση για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Επί προσωπικού, μάλιστα! Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο Sportime του Σαββάτου, δεν είναι μόνο το δούναι-λαβείν σε σχέση με το κόστος απόκτησής του και την αγωνιστική ανταποδοτικότητα (31 ματς/2 γκολ), αλλά και η λειτουργία εκτός γηπέδου.

Τόσο του ιδίου (σ.σ.: ανεπίδεκτος μαθήσεως αγγλικών), όσο και του πατέρα του που για ένα commission agreement παραπάνω συμβούλεψε τον γιόκα του να κάνει δημοσίως παράπονα που ο Ολυμπιακός δεν τον άφησε να πάει στην Βάσκο ντα Γκάμα. Ο «μπαμπάς» Πέδρο δεν μπορεί να βάζει άλλες πλάτες για τον ατίθασο ποδοσφαιρικό του γιόκα, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα και ο παίκτης τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία. Μέχρι νεοτέρας…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments