Αθλητισμός

Μανωλάς μεταγραφή: Υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες για τον Έλληνα στόπερ

Μανωλάς μεταγραφή: Υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες για τον Έλληνα στόπερ
Μανωλάς μεταγραφή: Ο Φάμπιο Καπέλο σε συνέντευξή του μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Για την ποιότητα του Κώστα Μανωλά μίλησαν Φάμπιο Καπέλο και ο Ιταλός μάνατζερ, Βιτσέντζο Μοράμπιτο. Ο γνωστός Ιταλός προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Corriere Dello Sport» με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής (22/11) ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μίλαν για τη Serie A.

Ο Καπέλο μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Κώστα Μανωλά τονίζοντας τη χημεία του με τον Καλιντού Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Ο Γκατούζο έδωσε ένα μαχητικό πνεύμα στη Νάπολι. Αλλά έχει κάνει επίσης περισσότερα. Παρουσίασε ένα παιχνίδι με ποιότητα και φαντασία σε επίθεση. Και έπειτα έχει ένα ζευγάρι κεντρικών αμυντικών τεράστιου βάθους, επειδή ο Μανωλάς και ο Κουλιμπαλί μαζί, είναι γεμάτοι εξουσία».

Επίσης, ο Βιτσέντζο Μοράμπιτο, έπλεξε το εγκώμιο του 29χρονου Ελληνα στόπερ κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Radio Goal» τονίζοντας ότι υπάρχουν ομάδες από την Αγγλία που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Αναλυτικότερα, δήλωσε: «Προσοχή για το μέλλον του Έλληνα. Θα μπορούσε να καταλήξει στην Αγγλία ήδη από την αγορά του επόμενου Ιανουαρίου. Από όσα καταλαβαίνω υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόδοσή του. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική του θέληση. Αν θέλει να φύγει, υπάρχει χώρος αλλού για αυτόν. Η Νάπολι δεν θα αντισταθεί εάν παρουσιαστεί κατάλληλη προσφορά, δεν θα αντισταθεί».

Από την αρχή δήλωσε έτοιμος να πετύχει στη Νάπολι ο Μανωλάς

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Μανωλάς άφησε τη Ρώμη το καλοκαίρι για να μετακομίσει πιο νότια, στη Νάπολι, δίνοντας συνέχεια στην «ιταλική» σταδιοδρομία του. Στην πρώτη συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι των «παρτενοπέι», ο διεθνής κεντρικός αμυντικός μίλησε για τη Νάξο, τον θείο του Στέλιο Μανωλά, το «δέσιμο» που έχει με την οικογένειά του, το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, τον τρόπο με τον οποίο πήγε στο σύλλογο του ιταλικού Νότου, ενώ δεν ξέχασε να στείλει το μήνυμά του στους φιλάθλους της Νάπολι ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα. Με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις του, οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας σίγουρα είναι ευχαριστημένοι μαζί του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments