Πολιτική

Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων αποκαλεί διαδηλωτές “κατσαρίδες και τρωκτικά”

Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων αποκαλεί διαδηλωτές “κατσαρίδες και τρωκτικά”
Πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει μια τοποθέτηση της Αλεξίας Έβερτ που μίλησε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους διαδηλωτές της χθεσινής πορείας του ΚΚΕ.

Χθες ήταν η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Υπό κανονικές συνθήκες τα κόμματα και οι οργανώσεις της αριστεράς θα μαζεύονταν στο κέντρο της Αθήνας και θα ξεκινούσαν την πορεία που παραδοσιακά καταλήγει στην Αμερικανική Πρεσβεία. Ωστόσο με πρόφαση την εξάπλωση του κορωνοϊού η Ελληνική αστυνομία πήρε την απόφαση να απαγορεύσει τις συναθροίσεις άνω των τεσσάρων ατόμων. Φυσικά η πύλη του Πολυτεχνείου έμεινε κλειστεί για τους πολίτες.

Παρά τις απειλές για τσουχτερά πρόστιμα, τα μέλη του ΚΚΕ βρέθηκαν στην Αμερικανική Πρεσβεία και πραγματοποίησαν κανονικά τη συγκέντρωση τους. Φυσικά οι παραβρισκόμενοι κράτησαν τις αποστάσεις και φορούσαν όλοι μάσκα. Κάτι που έγινε και στην εκδήλωση της πρωτομαγιάς πριν από λίγο καιρό. Η εικόνα τον διαδηλωτών προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από άτομα και πολιτικούς φορείς που δεν ανήκουν στην αριστερά. Τα μέλη του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία στην Πανεπιστημίου με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια.

 Το απαράδεκτο σχόλιο της αντιδημάρχου Αθηναίων

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τις διαδηλώσεις έγιναν αντικείμενο σχολιασμού στα Social Media. Μια από τους χρήστες που σχολίασαν την εικόνα της διαδήλωσης στην Αμερικανική Πρεσβεία ήταν και η αρθρογράφος της εφημερίδας “Τα Νέα“. Η Πέπη Ραγκούση ανέβασε μια φωτογραφία από τη χθεσινή συγκέντρωση του ΚΚΕ σημειώνοντας από πάνω «Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έλαβε πολλά σχόλια και ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει αυτό της Αλεξίας Έβερτ που έγραψε: «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!». Αν το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν από κάποιον πολίτη που απλά αντιδρούσε ενδεχομένως να μην έπαιρνε τόσο μεγάλη έκταση. Ωστόσο η είδηση δεν μπορεί να μείνει στην αφάνεια καθώς η Αλεξία Έβερτ εκτός από κόρη του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Δήμαρχου Αθηναίων, είναι αντιδήμαρχος Kοινωνικής Aλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων. Φυσικά με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τον δήμαρχο και τι σκοπεύει να κάνει σχετικά με το θέμα. Τέτοια σχόλια για πολίτες της χώρας σίγουρα δεν είναι τιμητικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments